2017-11-02

Gratis foredrag om Delpersonligheter

Lær om dine overlevelsesstrategier!

pexels-photo-326559

Delpersonligheter er en betegnelse for de mange ulike psykologiske aspektene som utgjør vår personlighet. De har oppstått som svar på udekkede behov, de er strategier for å få det vi behøvde da vi var små. I hver og en av oss finnes det et mangfold av disse delvis selvstyrte delpersonlighetene som higer etter å komme til uttrykk.

Delpersonlighetene er ofte ubevisste. De forårsaker en mengde indre konflikter. Mange av dem fortrenger vi, noen liker vi. Alle har nyttige egenskaper som vi trenger, men som vi ikke er i kontakt med. Hvordan vi kan avdekke de enkelte delpersonlighetene, bli bevisst dem, forstå dem og hvordan vi kan fri oss fra deres kontroll, er noe av det vi jobber med i psykosyntesen og på HumaNova..

Det endelige målet for arbeidet med delpersonligheter er friheten til å bruke hver og en av dem, alle våre evner og gaver som vi vil, slik at vi blir dirigent i eget liv.

Velkommen til gratis foredrag 2. november- meld deg på her!