Kurser i personlig utveckling

Personlig utveckling – väx med våra kurser

HumaNova har ett flertal kurser för dig som vill investera i dig själv och din utveckling, både personligen och i yrkesrollen.

Om du vill utforska dig själv och vad du innerst inne vill eller längtar efter, finns kurser från en dag till två terminer. Välj en utbildning som leder till mer meningsfullhet i vardagen eller som hjälper dig hitta en ny riktning, ett tydligt syfte eller kanske ett nytt yrkesval.

Hur kommer det sig att det blir så där ibland?

Finns det sidor av dig som du vill förstå och lära känna bättre? Att du upplever att vissa sidor av dig nästan tar över ibland och att det vore skönt att kunna bli tydligare utifrån din egen innersta vilja?

Välkommen till oss på HumaNova! Här kan du utforska dig själv på ett gratisseminarium,  gå en kurs på en dag (Nyfiken på dig själv) eller en utbildning på 2 terminer (Bli den du är)

Kurser i personlig utveckling

Utbildningar i personlig utveckling

Du kan också boka ett personligt och kostnadsfritt möte med våra studierådgivare:

Boka personligt möte

Varför personlig utveckling?

Livet är som en påse gott och blandat. Vissa perioder är fyllda av harmoni, lugn och lycka, andra av oro, grubblande, ångest eller sorg. Allt är en del av livet. Men ibland känns det som om vi fastnar, kanske med en återkommande känsla av att något inte är som det ska.

När det känns som om vi saknar något för att kunna leva det liv vi innerst inne vill kan det göra oss begränsade i vardagen. Vi kanske till och med undviker vissa situationer eller upplevelser.

Vi tränar på att bli medvetna om oss själva

På HumaNova arbetar vi med personlig utveckling som strävar efter att bidra till förmågan att se sig själv tydligare. Att själv få uppleva vad som behövs för välbefinnande. Det gör vi genom att träna oss i att observera våra inre upplevelser. Vi tränar oss i att stärka vårt centrum, vår kärna eller vårt JAG. Så att vi kan vara med alla de tankar, känslor och impulser som kommer och går i vårt inre.

På så sätt kan vi börja förstå vad vi egentligen behöver och vad vi gör för att skydda oss mot det som vi tror är smärtsamt. Med en tydligare förståelse och acceptans för oss själva kan vi medvetet än mer välja hur vi vill vara och utifrån våra värden ta ut en realistisk riktning för framtiden.

Allt utforskande av oss själva sker i en anda av självmedkänsla och empati.

Gå en gratis mejlkurs i personligt ledarskap

Anmäl dig till en inspirationsserie i personligt växande & inre ledarskap.

Anmäl dig här