Mer information om HumaNova

Väx med oss på HumaNova

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare. Utbildningar, kurser, elevterapi.

HumaNova grundades 1996 med en grundutbildning i personlig utveckling – Bli den du är – samt en yrkesutbildning till Diplomerad Samtalsterapeut. Kort därefter tog vi första steget till konsultverksamheten för att även utveckla ledare och organisationer. Då startades en utbildning till Diplomerad Organisationskonsult och vi började erbjuda skräddarsydda verksamhetsuppdrag för ledare och organisationer. Så föddes det som idag är HumaNova Ledarskap. Under årens lopp har HumaNova även utvecklat en utbildning till Diplomerad Samtalscoach. Sedan år 2020 är den utbildningen ackrediterad av ICF på nivå Level 1. Det innebär att du som är Diplomerad Samtalscoach kan söka personlig ICF-certifiering i din yrkesroll.

Idag har HumaNova ett stort utbud av långa utbildningar och korta kurser inom personligt och organisatoriskt växande. De flesta utbildningarna och kurserna har vi i Stockholm, Göteborg och Lund. Men du hittar oss även då och då runt om i hela Sverige. Vi har utbildningar för dig som vill utvecklas för din egen skull och yrkesutbildningar för dig som vill utvecklas för att utveckla andra. Vi gör även skräddarsydda utvecklingsinsatser för ledare som vill bli bättre ledare och organisationer som vill lyckas ännu bättre.

Vi som jobbar på HumaNova

HumaNova är ett medarbetarägt utbildningsföretag

Vi är oberoende och utan ideologiska, politiska eller religiösa intressen. Vårt fokus är din utveckling utifrån din vilja och längtan. Vår ambition är att alltid bidra med en studieupplevelse grundad i empati och trygghet. Det är vår övertygelse att all utveckling i grunden sker genom nyfiket utforskande med trygghet som grund. Till vår hjälp har vi omkring 40 utvalda lärare och experter inom respektive kompetensområde. HumaNova ägs och drivs till största del av medarbetare och tidigare elever. Vi tror det ger en stabil grund för att verka i HumaNovas anda.

HumaNovas verksamhetsområden

Personlig utveckling

Många av våra elever väljer att starta med den 1-åriga basutbildningen ’Bli den du är’. Det är en utbildning som kan användas för din egen utveckling eller som en start inför en yrkesutbildning. Andra kortare utbildningar inom personlig utveckling är intensivutbildningen ’Möt dig själv’, fem dagar. Eller en dag för dig som vill prova på. Vi kallar den ’Nyfiken på dig själv’.

Yrkesutbildningar

HumaNovas yrkesutbildningar är utbildningar på deltid till samtalsterapeut, ACT/KBT-terapeut, samtalscoach, organisationskonsult, par och relationsterapeut, rosenterapeut och handledare.
För dig som redan är verksam och vill fördjupa din kompetens finns regelbundet fortbildningar och fördjupningskurser.

Ledarutveckling

HumaNova genomför konsultuppdrag med specialanpassade koncept och utbildningar för ledare, ledningsgrupper och medarbetare i privat och offentlig sektor. Några exempel på våra uppdragsgivare är Stora Enso, Karolinska Universitetssjukhuset, Riksrevisionen, Swedbank, Domstolsverket, Halmstads kommun och White arkitekter.

Våra tjänster