HumaNova Ledarskap

Företag är människor

HumaNova Ledarskap utvecklar chefer och medarbetare som gör skillnad

De utvecklingsprogram och skräddarsydda lösningar vi erbjuder bygger på samlad erfarenhet, beprövade metoder och kraftfulla verktyg. Flera är evidensbaserade och bygger på forskning. Utvecklande ledarskap och Strategiskt ledarskap har tex förankring i Försvarshögskolans modeller. Eftersom inget företag är det andra likt skräddarsyr och anpassar vi våra utvecklingsinsatser och förändringsuppdrag efter de behov som finns.

Hittills har närmare hundra olika företag och organisationer valt att utvecklas med hjälp av oss.

Blir du nyfiken? Välkommen med en kontakt!

Kontakta oss

Några av våra kunder genom åren

Sund balans mellan organisation, grupp och individ

I framgångsrika företag och organisationer samverkar det goda ledarskapet med det goda medarbetarskapet. Där råder goda relationer och en sund balans mellan organisation, grupp och individ, vilket skapar en brygga och ett kitt mellan delarna.

Att vara en god ledare är inte längre enbart en avgörande kompetens för den som har ett chefsansvar. Vilken roll du än har i en organisation så kan du vara en ledare, även utan ett formellt chefsansvar. Inte minst brukar vi tala om det goda självledarskapet.

I grunden handlar det om hur ledare och medarbetare skall uppleva tillit till organisationen och till varandra. För det är när den interna kulturen och den sociala miljön bygger upp tilliten som såväl kreativiteten som den inre motivationen ökar och resultatet blir mer än förväntat.

Kontakta oss

Bygg starka team med våra koncept

Vi har erfarenhet, kunskap och resurser att anpassa en lösning efter de behov som finns specifikt hos er. Våra koncept är inte huggna i sten utan mer en fingervisning om vad vi kan erbjuda ditt företag eller din organisation. I samråd med dig, eller ditt team, sätter vi ihop de insatser och specialister som passar er bäst.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Grupp samtalar på kontoret

Behåll glöden i organisationen

Var nyfiken på medarbetarna, vad som driver och skapar inre motivation. Med kunskap om vad som händer kan chefen bli en coachande ledare som förstår att ledarskap och medarbetarskap är under ständig utveckling och förändring.

Vårt erbjudande innehåll kompetensutveckling för hela organisationen – ledare, chefer, ledningsgrupper, team och medarbetare. Varje utbildning anpassas efter era behov och specifika önskemål. Låter det intressant?

Kontakta oss

 

Aktuellt från Ledarskapsbloggen