Terapeututbildningar

Bli terapeut – Utbildning via HumaNova

Hos HumaNova kan du välja mellan flera olika terapeututbildningar. Gemensamt för utbildningarna är att de är upplevelsebaserade, sker på deltid och de passar dig som vill bidra till att andra människor finner balans och möjlighet till utveckling i sina liv. På respektive utbildningssida hittar du information om startdatum, utbildningarnas längd, målgrupper samt priser.

Hitta rätt terapeututbildning

Vilken terapeututbildning passar dig? Vi arrangerar deltidsutbildningar i Stockholm, Göteborg och Lund. På en del utbildningar ingår vissa moment via egna studier hemma och/eller föreläsningar via t ex Zoom.

Vill du prata med någon av våra studievägledare för ett förutsättningslöst samtal kring ditt val av utbildning? Tveka inte att boka in ett personligt möte med oss så får du svar på dina frågor.

Boka personligt möte

Alla utbildningar och kurser

Hos HumaNova hittar du seminarier, kurser och längre utbildningar där du utvecklas både på ett professionellt och ett personligt plan. Våra utbildningar hålls i Stockholm, Göteborg och Lund. Vi har även kortare kurser som hålls online i realtid eller som inspelat material.

HumaNova erbjuder även koncept och skräddarsydda kurser för ledningsgrupper, chefer och medarbetare inom både privat och offentlig sektor.

HumaNova Ledarskap

Våra senaste blogginlägg