Hyr samtalsrum

Hyr samtalsrum

Hyr samtalsrum i våra fina lokaler i Stockholm, Göteborg och Lund. Vi vänder oss till dig som vill hyra ett lugnt och fridfullt rum för samtal, grupparbete eller när du behöver en egen stund.

Samtalsrummen är utrustade med pennor, kritor, skrivunderlägg, en mindre whiteboard, blädderblock inkl pennor, papper, värmeljus och näsdukar. I våra lokaler finns det alltid kaffe, te och vatten till dig och din klient. Allt ingår i rumspriset.

Jag vill hyra rum för första gången

Första gången du hyr samtalsrum hos HumaNova?

Börja med att fylla i formuläret via länken nedan med kontakt- och faktureringsuppgifter. Information om hur du får tillgång till samtalsrummen kommer från oss när vi har registrerat dina kontaktuppgifter.

Formulär för dig som vill hyra samtalsrum för första gången

För bokning, scrolla lite längre ned så kommer du till bokningssidan. Svar på de vanligaste frågorna finner du längst ner på sidan.

HumaNova fakturerar rumshyran kvartalsvis.

Kontaktuppgifter till oss:

Stockholm:
E-post: info@humanova.com
Tel nr. 08 442 99 00

Göteborg:
E-post: jessica.hard@humanova.com
Tel nr. 08 442 99 01

Lund:
E-post: jessica.hard@humanova.com
Tel nr. 08 442 99 01

Vill du som hyr samtalsrum hos oss synas på vår terapeut-och coachförmedling www.livily.se? Kontakta hej@livily.se för mer information.

Samtalsrum i Stockholm

Om du vill hyra samtalsrum i Stockholm har vi tre rum att välja mellan (Friden, Viljan och Rosen). Du kan boka rummen mellan kl. 7:30 till 21:00 på vardagar och på helger mellan 8:30 till 20:00. I Friden är det tillåtet att ha med sig terapihund.

Adress: Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm

Pris:

 • 1 timme: 175 kronor
 • 1,5 timme: 265 kronor

Om det är första gången du vill hyra samtalsrum hos oss ber vi dig fylla i formuläret.

Samtalsrum i Lund

Önskar du hyra samtalsrum i Lund har vi fyra olika rum att välja mellan (Jupiter, Pluto, Stella och Nova). Du kan boka dessa mellan kl. 07:30 till 20:00 alla dagar inkl helger.

Adress: Klostergatan 9, 222 22 Lund

Pris:

  • 1 timme: 140 kronor
  • 1,5 timme: 210 kronor

Om det är första gången du hyr samtalsrum hos oss i Lund ber vi dig fylla i formuläret.

Samtalsrum i Göteborg

Det finns möjlighet att hyra samtalsrum i Göteborg mellan kl. 7:30 till 21:00 på både vardagar och helger.

Adress: Södra Larmgatan 4, Göteborg

Pris:

Samtalsrum

  • 1 timme: 150 kronor
  • 1,5 timme: 230 kronor

Grupprum Golden Gate

 • 180 sek per timme.

Önskar du hyra grupprum halv- eller heldag går det bra att kontakta oss på info@humanova.com så hjälper vi dig med bokningen.

Om det är första gången du hyr samtalsrum hos oss i Göteborg ber vi dig fylla i formuläret.

Första gången du hyr samtalsrum hos HumaNova?

Börja med att fylla i formuläret via länken nedan med kontakt- och faktureringsuppgifter. Information om hur du får tillgång till samtalsrummen kommer från oss när vi har registrerat dina kontaktuppgifter.

Formulär för dig som vill hyra samtalsrum för första gången

För bokning, scrolla lite längre ned så kommer du till bokningssidan. Svar på de vanligaste frågorna finner du längst ner på sidan.

HumaNova fakturerar rumshyran kvartalsvis.

Vanliga frågor om våra samtalsrum

BokaMera heter bokningstjänsten vi använder. Den fungerar både från vår webbplats och från vår sida hos BokaMera. När du skickat in dina faktureringsuppgifter så kommer vi att kontakta dig på telefon för en introduktion. Du får därefter ett mejl om hur du skapar ett konto på BokaMera.

Nedan finner du en steg-för-steg guide om hur du går tillväga för att boka.

Steg 1 – Att boka rum
På vår webbplats https://www.humanova.com/om-oss/tjanster/hyr-samtalsrum/ möts du av en vy där du kan välja vilken ort och hur lång tid du vill boka samtalsrum. Här klickar du på den gröna bokningsknappen längst ut till höger som motsvarar det du vill boka.

Steg 2 – Val av rum
När du klickat på den gröna bokningsknappen möts du av ett fönster som ser ut som på bilden nedan. Här kan du ändra valet du gjort under steg 1 genom att klicka på rullningslistan där det på bilden står Samtalsrum 60 min. När du är nöjd med ditt val kan du välja vilket rum du vill boka. Det gör du på rullningslistan där det på bilden står — Vilken som helst –. Om du inte väljer något rum kommer du få ett slumpmässigt valt rum. När du valt rum väljer du vilken tid genom att klicka på tidsrutan du önskar boka.

Steg 3 – Logga in (om du inte redan är inloggad)
För att bokningen ska gå igenom behöver du fylla i dina inloggningsuppgifter.  Information om dina uppgifter får du när du skickat in dina faktureringsuppgifter.

Steg 4 – Bekräfta bokning
I steg 4 ser du dina uppgifter och din bokningsinformation. Du bekräftar bokningen genom att klicka på den gröna Boka tiden-knappen längst ner till höger. Vill du boka en annan tid klickar du på Välj en annan tid.

Steg 5 – Se mina bokningar
I steg 5 ser du information om din bokade tid. Du får även en bokningsbekräftelse via e-post. Nästa gång du vill boka ett samtalsrum via vår webbplats upprepar du steg 1-5, men på steg 3 väljer du att logga in med dina uppgifter istället för att skapa ett konto.

En bokad timme sträcker sig från 5 minuter innan bokad tid och 60 minuter framåt. Om du t ex bokat ett rum kl 1300-1400 har du tillgång till rummet kl 1255-1355 eftersom nästa hyresgäst ska ha tillgång till rummet 5 minuter innan sin bokade tid. 

Tänk alltid på att:

 • lämna rummet släckt och städat
 • om du tar in en extra stol, ber vi dig ställa tillbaka den där den stod tidigare
 • flytta inte på växter, belysning och ljusstakar
 • servetter, kritor, ljus och tändare finns i rummet, lägg undan i skåp innan du lämnar rummet
 • vattenkannor och glas finns i köket
 • tänk på att inte använda dofter i rummet (oljor, rökelse mm)
 • använda glas och koppar ställs i diskmaskin efter session
 • vi hjälper dig gärna om du får problem med din bokning

Eventuell avbokning måste göras senast 1 dygn (24 timmar) innan bokad tid. I annat fall debiteras kostnaden. För att avboka en tid går du till Mina bokningar hos BokaMera. För att din avbokning ska vara giltig ska du mottagit ett automatiskt bekräftelsemail från BokaMera. Om du inte får något mail kontakta oss på info@humanova.com.

Ta mig till Mina bokningar hos BokaMera

 

För närvarande kan du endast betala din faktura via bankgiro. Du registrerar dina faktureringsuppgifter första gången du hyr rum och vi skapar då ett konto i BokaMera-systemet. Hyreskostnaden debiteras kvartalssvis i efterskott.

Om du vill att ditt företag ska faktureras fyller du bara i faktureringsuppgifterna till företaget och skickar in till oss. När du sedan gör bokning/ar är det viktigt att du fyller i rutan ’Företagsnamn’ högst upp. På så vis skickas fakturan till rätt mottagare.

Gå in på https://humanova.bokamera.se/ och logga in på ditt konto och välj mina bokningar så kan du administrera dessa