Hyr samtalsrum

Hyr samtalsrum

Hyr samtalsrum i våra fina lokaler i Stockholm, Göteborg och Lund. Vi vänder oss till dig som vill hyra ett lugnt och fridfullt rum för samtal eller när du behöver en egen stund.

Samtalsrummen är utrustade med pennor, kritor, skrivunderlägg, en mindre whiteboard i glas inkl pennor, papper, värmeljus och näsdukar. I våra lokaler finns det alltid kaffe, te och vatten till dig och din klient. Allt ingår i rumspriset.

Kontaktuppgifter till oss:

Stockholm:
E-post: info@humanova.com
Tel nr. 08 442 99 00

Göteborg & Lund:
E-post: jessica.hard@humanova.com
Tel nr. 08 442 99 01

Vill du som hyr samtalsrum hos oss synas på vår terapeut-och coachförmedling www.livily.se? Kontakta hej@livily.se för mer information.

Samtalsrum i Stockholm

I Stockholm har vi tre samtalsrum (Friden, Viljan och Rosen) som du kan boka mellan kl. 7:30 till 21:00 på vardagar och på helger mellan 8:30 till 20:00. I Friden är det tillåtet att ha med sig terapihund.

Pris:

 • 1 timme: 160 kronor
 • 1,5 timmar: 240 kronor

Om det är första gången du hyr samtalsrum hos oss i Stockholm ber vi dig fylla i formuläret längre ner på sidan. I bekräftelsen får du adresser, information och port- och dörrkod. Ett tips är att spara koderna i mobiltelefonens kontakter.

 

 

 

Samtalsrum i Lund

I Lund har vi fyra samtalsrum (Jupiter, Pluto, Stella och Nova) som du kan boka mellan kl. 07:00 till 20:00 alla dagar inkl helger.

Pris:

 • 1 timme: 100 kronor
 • 1,5 timmar: 150 kronor

Om det är första gången du hyr samtalsrum hos oss i Lund ber vi dig fylla i formuläret längre ner på sidan. I bekräftelsen får du adresser, information och portkoder. Ett tips är att spara portkoderna i mobiltelefonens kontakter.

Samtalsrum i Göteborg

I Göteborg finns rum att boka mellan kl. 7:30 till 21:00 på både vardagar och helger.

Pris:

 • 1 timme: 120 kronor
 • 1,5 timme 180 kronor

Första gången du hyr samtalsrum hos HumaNova?

Börja med att fylla i formuläret via länken nedan med kontakt- och faktureringsuppgifter. Information om hur du får tillgång till samtalsrummen kommer från oss när vi har fått dina kontaktuppgifter. När du gjort detta scrollar du lite längre ned på denna sida för att göra din bokning. Ett tips är att du lägger in och sparar port- och dörrkoder i mobiltelefonens kontakter.

Formulär för dig som vill hyra samtalsrum för första gången

För bokning, scrolla lite längre ned så kommer du till bokningssidan. Svar på de vanligaste frågorna finner du längst ner på sidan.

Vi fakturerar rumshyrorna kvartalsvis.

Lund

Göteborg

Stockholm

Vanliga frågor om våra samtalsrum

BokaMera heter bokningstjänsten vi använder. Den fungerar både från vår webbplats och från vår sida hos BokaMera. När du gör din första bokning rekommenderar vi att du även skapar ett konto så att du får en tydlig överblick över bokade tider och kan även avboka tider. Nedan finner du en steg-för-steg guide om hur du går tillväga för att boka.

Steg 1 – att boka rum

På vår webbplats https://www.humanova.com/om-oss/tjanster/hyr-samtalsrum/ möts du av en vy där du kan välja vilken stad och hur länge du vill boka våra samtalsrum. Här klickar du på den gröna bokningsknappen längst ut till höger som motsvarar det du vill boka.

Steg 2 – val av rum

När du klickat på den gröna bokningsknappen möts du av ett fönster som ser ut som på bilden nedan. Här kan du ändra valet du gjorde under steg 1 genom att klicka på rullningslistan där det på bilden står Samtalsrum 60 min. När du är nöjd med ditt val kan du välja vilket rum du vill boka. Det gör du på rullningslistan där det på bilden står — Vilken som helst –. Om du inte väljer något rum kommer du få ett slumpmässigt valt rum. När du valt rum väljer du vilken tid genom att klicka på tidsrutan du önskar boka.

Steg 3 – skapa ett konto

I steg 3 ser du din bokningsinformation. Vi rekommenderar att du första gången du bokar skapar ett konto och därefter loggar in varje gång du bokar. Det ger dig möjligheten att få en bättre överblick över tiderna som du bokat. Vill du avboka gör du det enkelt med ett knapptryck (om du använder Endast bokafunktionen inte och loggar in blir det inte lika enkelt för dig att få en överblick och att boka av). Klicka därför första gången på Skapa konto och fyll i dina uppgifter. Skulle du glömma ditt lösenord kan du enkelt få ett nytt under Logga in-fliken.

Steg 4 – bekräfta bokning

I steg 4 ser du dina uppgifter och din bokningsinformation. Du bekräftar bokningen genom att klicka på den gröna Boka tiden-knappen längst ner till höger. Vill du boka en annan tid klickar du på Välj en annan tid.

Steg 5 – se mina bokningar

I steg 5 ser du information om din bokade tid. Du får även en bokningsbekräftelse via e-post. Har du skapat ett konto och loggat in kan du här göra en ny bokning genom att klicka på Ny bokning och även se alla dina bokningar genom att klicka på Mina bokningar. Nästa gång du vill boka ett samtalsrum via vår webbplats upprepar du steg 1-5, men på steg 3 väljer du att logga in med dina uppgifter istället för att skapa ett konto.

 

 

En bokad timme sträcker sig från 5 minuter innan bokad tid och 60 minuter framåt. Lämna därför rummet senast 5 minuter före nästa tid startar så att nästa terapeut kan starta sin session på utsatt tid.

Tänk gärna på att:

 • lämna rummet släckt och städat
 • tar du in en extra stol, glöm inte att ställa ut den igen
 • låt växter och ljusstakar stå
 • servetter, kritor, ljus och tändare finns i rummet och läggs tillbaka efter session
 • vattenkannor och glas finns i köket
 • använda glas och koppar ställs i diskmaskin efter session
 • vi hjälper dig gärna om du får problem med din bokning

Eventuell avbokning görs senast 1 dygn (24 timmar) före bokad tid. I annat fall debiteras kostnaden. För att avboka en tid går du till Mina bokningar hos BokaMera. För att din avbokning ska vara giltig ska du mottagit ett automatiskt bekräftelsemail från bokamera-om du inte får något mail kontakta oss på info@humanova.com.

Ta mig till Mina bokningar hos BokaMera

 

I Stockholm:
1 timme: 160 kr
1,5 timme: 240 kr

I Göteborg:
1 timme: 120 kr
1,5 timme: 180 kr

I Lund:
1 timme: 100 kr
1,5 timme: 150 kr

 

Gällande samtalsrum och kurslokaler utgår ingen moms.

Idag kan du endast betala via faktura när du hyr rum hos oss. Du registrerar dina faktureringsuppgifter till oss första gången du hyr rum. Vi skapar då ett konto och fakturerar sedan din uthyrning kvartalssvis. Dvs januari-mars faktureras i början av april osv.

Om du vill att ditt bolag ska faktureras fyller du bara i faktureringsuppgifter till ditt bolag och skickar in till oss. När du sedan gör din bokning är det viktigt att du fyller i rutan företagsnamn högst upp. Detta hjälper oss att fakturera korrekt.

Gå in på https://humanova.bokamera.se/ och logga in på ditt konto och välj mina bokningar så kan du administrera dessa