Gratisseminarium

Nyfiken på anknytningens betydelse för hur vi fungerar i nära relationer?

Upplever du att du eller en partner reagerar obegripligt ibland? Känner du att relationer är ett mysterium och svåra förstå sig på? Gör nära relationer dig osäker eller undviker du kanske dem helt och hållet? Det kan vara dina anknytningsmönster som påverkar.

Närhet är lockande men kan kännas svårt.

Vi har alla blivit präglade av våra tidiga erfarenheter i nära relationer. Anknytningsteorin hjälper oss att förstå mer om hur och varför vi reagerar som vi gör när det blir svårt i nära relationer och bygger på antagandet om att nära relationer är ett grundläggande behov och att människan är en social varelse som behöver andra för att överleva. Men vi verkar reagera på olika sätt för att kunna vara nära. Dessa identifierade mönster kan hjälpa oss att förstå oss själva och våra partners. Under kvällen kommer du att få ta del av vilka dessa mönster är och förstå hur de uttrycks.

Anmäl dig till kvällens seminarium och lyssna på vad psykoterapeuten och sexologen Malin Drevstam möter i sitt arbete på sin mottagning för personer som sökt hjälp för att de tycker att närhet, relationer och sex är svårt.

Seminariet vänder sig till dig som är nyfiken på hur relationer formas och fungerar. Du behöver inte ha några förkunskaper. Kanske känner du igen dig själv eller någon nära dig i de exempel vi går igenom. Malin blandar teori med möjlighet till egenreflektion.

Läs mer om vår kurs i Anknytning i vuxenrelationer– teori och praktik här.

Varmt välkommen till ett högaktuellt seminarium med psykoterapeuten och sexologen Malin Drevstam.

Plats

Stockholm

Datum och tid

Inga planerade datum för tillfället

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här