Informationskväll LOOP

Ledarskapsprogrammet är för dig som vill utveckla människor och hållbara organisationer utifrån erfarenhet och forskning.

HumaNovas rektor Anna Edengård presenterar vårt nystartade program och du får möjlighet att ställa frågor.

Att arbeta med människor, ledarskap och organisationsutveckling i dagen och framtidens organisationer krävs personlig erfarenhet och djupgående kunskap inom flera områden.

LOOP innehåller tre viktiga kompetensområden för att kunna verka/bygga i dagens och framtidens organisationer. Grunden är det personliga ledarskapet med självkännedom, yrkeserfarenhet och kunskap om hur människor och team fungerar. LOOP börjar med Led dig själv, en personlig/upplevelsebaserad process för dig som leder andra. Därefter en ICF ackrediterad coachutbildning med kraftfulla verktyg för att kunna coacha andra.
Sista året fokuserar på Organisationen, att motivera individer och team utifrån syfte, mål och meningsfullhet.
Programmet bygger på forskning och beprövad erfarenhet inom både ledarskap, grupputveckling, neurovetenskap och psykologi.

HumaNova har under mer än 20 år utbildat organisationskonsulter, som idag är verksamma inom såväl privata företag som statliga myndigheter, regioner, kommuner och ideella organisationer.

Läs mer om programmets olika moduler här:

Kursdatum

Online

5 nov 2024 17:30 - 19:00

Kursledare: Anna Edengård

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här