Informationskväll om Rosenmetoden

Informationskväll om Rosenmetoden

Välkommen att lära dig mer om Rosenmetoden och sambandet mellan kropp och psyke. I Rosenmetoden utforskar vi hur det kommer sig att vi går omkring med spända muskler utan att veta varför.

Rosenmetoden använder mild beröring och samtal för att öka självmedvetenheten hos klienten. Rosenmetodens beröring är icke-manipulerande, icke-krävande och lyssnande. En utövare av Rosenmetoden arbetar med och tittar på förändringar i spänningen och avkopplingen av klientens muskler och andningsmönster. Metoden är en kroppsterapi, som med sin varsamma och djupgående beröring når in både till de fysiska spänningarna och det känslomässiga djupet.

Under kvällen kommer vi att informera och demonstrera metoden för dig som vill utbilda dig till Rosenbehandlare. Kvällen vänder sig också till dig som helt enkelt bara är nyfiken och vill få information om metoden.

Utbildning till Rosenterapeut

 

HumaNova stödjer Barncancerfonden. Vid utebliven avbokning av informationskvällen önskar vi att 100 kronor sätts in på Barncancerfondens konto. Mer information finner du i våra avbokningsvillkor. 

Kursdatum

Göteborg

23 aug 2022 18:00 - 19:30

Kursledare: Anna Mattsson

18 okt 2022 18:00 - 19:30

Kursledare: Margaretha Haryana

Stockholm

22 aug 2022 18:00 - 19:30

Kursledare: Annika Minnbergh

14 nov 2022 18:00 - 19:30

Kursledare: Lisen Wijkman

Plats

Stockholm, Lund och Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här