Gratisseminarium

Gratisseminarium: Nyfiken på föräldraskap?

Seminariet vänder sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om att vara förälder och om att vara barn. Föreläsare är Helene Wennerlund som möter många föräldrar i samtal både som enskilda klienter och i par- och relationsterapi. Varmt välkommen till en intressant och tankeväckande föreläsning om föräldraskap.

Alla föräldrar vill det bästa för sina barn på alla sätt. Vi vill att våra barn ska veta att de är älskade, viktiga och värdefulla, men ibland har vi svårt att förmedla detta på ett sätt som når fram, och då kan det vara skönt med lite stöd och rådgivning på vägen.

Det är inte så lätt att ”navigera” i föräldrarollen i dagens samhälle och det är vanligt att vi kör fast i gamla hjulspår. Speciellt när allt sker i ett så högt tempo och med krav på prestation och resultat. Då är det lätt att komma snett i de relationer som vi tycker är de mest viktiga och värdefulla.

Helene brinner för människors välmående och vägleder familjer, föräldrar, enskilda och par att hitta rätt i vardagspusslet och problem samt finna en balans i livet som stärker familjebanden i både vår grundfamilj och nuvarande familj.

Träna på föräldraskap

Frågor som är vanliga hos oss föräldrar och som vi kommer att beröra är:

  • Hur hjälper jag mitt barn att utveckla en god självkänsla och självtillit?
  • Hur sätter jag gränser för mig själv och mitt barn?
  • Hur får vi samarbetet och kommunikationen i familjen att fungera?
  • Hur kan jag få en närmare kontakt med mitt barn?

Föreläsningen blandas med olika övningar. Du får bekanta dig med nya teorier, forskning och verktyg som du kan ta med dig hem och använda direkt i din vardag eller i ditt arbete.

Helene WennerlundHelene Wennerlund är lärare vid HumaNova i Empatisk kommunikation. Hon är diplomerad psykosyntesterapeut, par-och relationsterapeut, coach samt vidareutbildad familjehandledare på Family Lab (Jesper Juuls utbildning).

Passa på att ställa frågor till Helene. Ta gärna med en vän att dela tankar, inspiration och insikter med.
Varmt välkommen till HumaNova i Göteborg!

Plats

Göteborg

Datum och tid

Inget datum för närvarande

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!