Så blir du mer av den du redan är – innerst inne

Bli den du är

Det är inte menat att vara en förolämpning när vi säger  ”bli den du är”. Vi förstår om det likväl kan låta som det vid första anblick – som om du inte redan är den du är, eller att vi på HumaNova skulle kunna avgöra hur mycket du är den du är.

Men faktum är att i stort sett alla av oss, faktiskt känner att vi kan bli mer av den vi innerst inne redan är och det är precis det vi menar när vi säger det. Att vi kan bli ännu mer intima med oss själva, att vi kan avslöja och förvåna oss själva ytterligare genom att se förbi våra gamla, invanda mönster. Och djupt därinne hitta, för oss själva gömda skatter – såsom innerlig lycka, gränssättande ilska, en djup samvaro med allt runt omkring oss eller kanske känslan av enkel- och självklarhet, varken mer eller mindre utan; ”det här är jag”.

Det svåraste med detta konststycke är att det inte handlar om att göra något speciellt. Det är ”bara” (läs: inte så bara) att dra sig tillbaka från de vanliga upplevelserna, så sker resten av sig själv. Se nyfiket vad som växer fram när du inte blandar dig i, i din egen upplevelse, för mycket och långsamt kommer dina gamla livssanningar att avtäckas, och nya formas!

Och i takt med varje andetag du tar förändras du av din egen upplevelse, fast i dig själv – för alltid.

Det enkla är det svåra och vackra, och du är helt enkelt lite mer av den du egentligen redan är!

Vill du möta dig själv och öka din medvetenhet?

Anmäl dig till vår utbildning ”Bli den du är”.

 

Läs fler bloggar här