En stund på jorden

HumaNova möter… Rosenterapeuten och författaren Isabella Murray i ett samtal om kärlek, död och försoning.

Isabella Murrays gripande och kärleksroman En stund på jorden handlar om svindlande kärlek mellan två mogna kvinnor där den ena är präst. Boken handlar om livet och allt vad det innebär. Om relationer, svärta, förlust och död. Och om skönheten i det djupt mänskliga.

Det är en rolig och innerlig berättelse med både allvar och tillförsikt. En bok om att åldras i förundran och tacksamhet över att ha fått vara med om alltsammans. Även glädje, kärlek, njutning och en vikingahund som tar hand om sina människor.

Solveig och Ella möts sent i livet i svindlande kärlek. Ella är präst och Solveig rosenterapeut och körledare till människor som tror att de inte kan sjunga. 30 år efter ett första kärleksmöte, stämmer de träff i sakristian. Femtonåriga fostersonen Simons mamma sitter i fängelse för att ha dödat Simons pappa. Vikingahunden Torgrim tröstar sina människor.

Isabella Murray är en av de ovanliga människor som verkligen är helt rå och ärlig och helt och hållet sig själv. Hon är född 1955. Hon har arbetat som Rosenterapeut och kriminalvårdare. Hon är även utbildad psykosyntesterapeut på HumaNova. Hon är nu pensionär med författande och hunduppfödning som sina största intressen. En stund på jorden är hennes första roman och är utgiven av Lassbo Förlag.

 

Fler FörfattarsamtalPrenumerera på vårt nyhetsbrev 

 

Andra artiklar du kanske gillar