Kurser och utbildningar i personlig utveckling i Stockholm

På HumaNova i Stockholm finner du kurser och utbildningar i personlig utveckling.

Har du en längtan efter något mer i livet? Hos HumaNova i Stockholm hittar du alltid aktuella kostnadsfria seminarier, kurser i personlig utveckling och våra längre yrkesutbildningar för dig som vill utveckla dig själv professionellt för att utveckla andra.

Utbilda dig till Samtalsterapeut i Stockholm.

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalsterapeut i Stockholm inkluderar en basutbildning i integrativ psykoterapi (steg 1) och vänder sig till dig som vill arbeta med och bidra till mänskligt växande.

Utbilda dig till Samtalscoach i Stockholm.

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalscoach i Stockholm vänder sig till dig som vill inspirera människor att hitta sin egen vilja att genomföra önskade förändringar.

Utbilda dig till Organisationskonsult i Stockholm.

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Organisationskonsult i Stockholm vänder sig till dig som vill arbeta med människor i organisationer och företag i en roll som konsult, ledare eller coach.

Utbilda dig till ACT-terapeut i Stockholm.

HumaNovas basutbildning i psykoterapi är baserad på Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och vänder sig till dig som vill utvecklas med nytänkande – den tredje vågens KBT.

Gratisseminarium i Stockholm

I Stockholm erbjuder vi gratisseminarium inom personlig utveckling. Seminarierna brukar vara på två timmar och kan bland annat handla om empatisk kommunikation, delpersonligheter eller mindfulness. Seminarierna i Stockholm är alltid kostnadsfria.

Gratisseminarium i Stockholm