Kurser och utbildningar i personlig utveckling i Göteborg

HumaNova i Göteborg

Är du redo att ta nästa steg i livet? Väx tillsammans med oss på HumaNova. Gå en kurs i personlig utveckling i Göteborg eller utbilda dig till parterapeut i Göteborg.

I Göteborg ligger HumaNova på Södra Larmgatan 4. Här håller vi seminarier, kurser och yrkesutbildningar som sträcker sig över några år. Yrkesutbildningarna börjar med grundutbildningen ”Bli den nu är”. En utbildning som syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap så att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra. En god grund att bygga vidare på.

Utbilda dig till coach i Göteborg

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalscoach vänder sig till dig som vill inspirera människor att hitta sin egen vilja att genomföra önskade förändringar.

Utbilda dig till parterapeut i Göteborg

Utbildningen till Par- och relationsterapeut/coach bygger på psykosyntesens grundsyn. Inslag ingår av både psykosyntes- och gestaltterapi samt även Imagoterapi och Empatisk kommunikation.

Utbilda dig till samtalsterapeut i Göteborg

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalsterapeut inkluderar en basutbildning i integrativ psykoterapi (steg 1) och vänder sig till dig som vill arbeta med och bidra till mänskligt växande.

Gratisseminarium i Göteborg

I Göteborg erbjuder vi gratisseminarium inom personlig utveckling. Seminarierna brukar vara på två timmar och kan bland annat handla om högkänslighet, mindfulness eller empatisk kommunikation. Seminarierna i Göteborg är alltid kostnadsfria.

Gratisseminarium i Göteborg