Rosenmetoden ger plats för hela dig

Rosenmetoden ger plats för hela dig

Jag är en känslig person. Jag iakttar först och samlar information. Jag känner starkt och mycket. Både elände och orättvisor och skönheten i pioners doft eller smaknyanserna i en kopp te.

I mitt liv har många runt mig sett känsligheten som en svaghet. Att få uttrycka sina känslor har inte varit okej. Jag har “känt för mycket” eller varit “för känslig.”

Mitt liv har tagit många turer.

Efter en svår utmattning drogs jag en dag till en bok på biblioteket som handlade om Rosenmetoden. Jag läste den och kände igen så mycket. Jag kände en stark längtan efter att prova en behandling. Det tog en tid, sedan sa en kompis till mig att hon varit på en behandling i Rosenmetoden, och att hon trodde det skulle passa mig.

Redan första behandlingen kändes det som att en del av mig hittade hem.

Jag fortsatte att få behandlingar under ungefär ett och ett halvt år. Sedan sa min Rosenterapeut “du vet väl om att det finns kurser?” “Varför säger han det till mig?” tänkte jag. Sen tog det en till två månader innan budskapet landat, och jag kände att självklart! Min känsla då var att vilja ge vidare. Så med den intentionen började jag utbilda mig till Rosenterapeut. Efterhand växte det förstås till att bli mycket mer än så. Rosenmetoden är en behandlingsform, men är också ett sammanhang där du är välkommen att vara hela du. I Rosensammanhang är det väldigt välkommet att vara nyfiken, närvarande, lyhörd och känslig.

Maria Ernborg Wendahl

Introduktionskurs rosenmetodenPrenumerera på vårt nyhetsbrev