Överraska dig själv

Överraska dig själv

Utan att nu tänka för mycket, säg tyst för dig själv det ord du först tänker på när du läser orden hund, klänning, tomat, ull, lås, Netflix och stänga. Säg ditt ord som dyker upp för dig själv.

Vilket ord blev det?

Vi behöver ibland överraska oss själva och vårt omedvetna, eller om du föredrar att kalla det din hjärna. Vi försöker ibland ”tänka” ut vårt inre men ibland behövs något annat. Överraskning, kreativt arbete, meditation osv.

Så till ditt ord. Kanske står ordet för något du är rädd för, eller något du åtrår något som du vill ha mer av i ditt liv. Reflektera en stund på ditt ord.

Så kom ihåg nu det gamla vanliga. Gå inte ut i livet och begär det här av andra, i grunden är det du som måste ge dig själv vad du behöver. Ge det på ett kreativt sätt till dig själv, överraska din själ med precis det den behöver. Så förhoppningsvis infinner sig det där vi alla längtar efter innerst inne. Ett något mer harmoniskt inre liv.

Kanske vill du överraska dig själv och ditt inre under ett helt år. Välkommen till ”Bli den du är” som startar nu till våren.

Läs fler bloggar här4 livsprinciper