Nature is calling

Nature is calling

När jag är på kontoret i stan kommer jag ofta på mig själv med att titta drömmande ut genom fönstret. Bortom larm, buller, stress och press fastnar blicken på de svajande gröna trädtopparna. Då känner jag ett bekant litet sug i mellangärdet. Det är längtan som pockar på. Längtan efter att få komma närmare naturen.

Jag drömmer om ett litet torp i de sörmländska skogarna. Ett sånt där klassiskt rött hus med förstukvist, vita knutar och mossa på taket. På tomten ligger också en vedbod, en gäststuga och en gammal lada. En grusväg leder fram och förbi det lilla torpet mitt i den täta skogen. Och i slänten ner mot grusvägen öppnar skogen upp sig och utsikten över de omkringliggande åkrarna och hästhagarna brer ut sig.

Från det lilla torpet tar det ungefär tio minuter att cykla till en liten insjö med en badplats. Här badar jag, plockar blåbär, cyklar hem, bakar en paj, dricker kaffe i syrénbersån och äter ljummen blåbärspaj med vaniljsås. I ljudet av trädens sus blickar jag ut över åkrar och hästhagar och bara tar in det mäktiga med att vara en liten människa i allt detta storslagna…

Vad drömmer du om?

Utbildningen Bli den du är syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap som gör att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra i din omgivning. Allt för att du i slutändan ska ha möjlighet att göra livsval mot det liv du innerst inne längtar efter. Oavsett om det är kärlek, mod, frihet eller lugn i form av en röd liten stuga i skogen.

Läs fler bloggar härFölj oss på sociala medier här