Om jag lyssnar noga…

Om jag lyssnar noga…

Ett år har tagit slut och ett nytt år ligger framför oss. Som ett vitt, oskrivet blad. Vad vill jag fylla det med? Vad får plats och vad får inte längre plats? Finns det något jag kan släppa taget om? Som jag inte längre behöver. Finns det något annat som väntar på att få komma in?

 

Om jag lyssnar riktigt noga så finns svaren djupt där inuti. Det finns frågor som inte behöver ställas och svar som inte behöver uttalas. Vi bara vet. Låt detta bli året då mina ja blir genuina och tydliga JA! Lita på kroppens nej när den säger NEJ. Låt mig lita på att känslan av liv är vägledning för mitt klokaste jag.

Finns det något jag själv kan göra som skapar lugn och ro i mitt sinne? Finns det någonting jag skulle kunna förändra? Det börjar med vår vilja och att värdesätta oss själva och vår tid.

Hur skapar jag utrymme för mig själv? Ett utrymme där intryck får tid att processas och landa mjukt inom mig själv.

Låt mig hedra och släppa taget om de beslut som jag har fattat för att kunna gå stark in i framtiden. Tydliggör inför mig själv vad jag prioriterar högst och vill få ut av livet. Låt mig satsa på mina största och sanna drömmar.

När vi nu snart står i början av ett helt nytt år – påminn mig om att ju mer jag står i min fulla kraft, och ju högre värde jag sätter på mitt liv, desto mer har jag att ge. Låt mig minnas alla gåvor som jag har fått, hjälp mig att förvalta och bära dem med högt huvud. Påminn mig om vikten av att investera i min hälsa, min personliga utveckling och den framtid som jag vill se. Låt mig lyfta till nya vyer under det år som ligger framför mig.

Följ oss på sociala medierPrenumerera på vårt nyhetsbrev