Är du en superhjälte?

Är du en superhjälte?

Det finns många därute vars största egenskap är att stötta och hjälpa andra. Många som outtröttligt ser till att det är god stämning på jobbet, som är först på benen när familjen saknar ketchup på middagsbordet och som tycker det går snabbare att städa alla rummen själv än att be om hjälp.

De här personerna är också bra på att lyssna, ge råd och visa empati. Andra människor brukar dras som magneter till dem, just för deras förmåga att få andra att känna sig sedda, bekräftade och lyssnade på.

Känner du igen dig?

Till att börja med: Du är fantastisk. Du är helt enkelt en superhjälte med superkraften att ge kärlek och energi till andra. Frågan är bara var du får kärlek och energi ifrån? Hur länge till ska du orka? Kanske är det nu du ska ställa dig själv i fokus och göra något gott och kärleksfullt för dig själv?

Med utbildningen Bli den du är behöver du inga förkunskaper mer än livet självt. Utbildningen syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap som gör att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra i din omgivning. Allt för att du i slutändan ska ha möjlighet att göra livsval mot det liv du innerst inne längtar efter.

Läs fler bloggar härLäs mer om ’Bli den du är’ här