Nyfiken på BodySense

BodySense – Psykomotorisk integrering

Gratis föredrag med Andreas Lindermann & Isabella dos Santos

Under kvällen kommer det ges korta demonstrationsbehandlingar samt möjlighet att ställa frågor. BodySense är en beröringsmetod som väcker kroppens självläkande förmåga, både fysiskt och psykiskt. Genom beröring, kommunikation och närvaro stärker BodySense systemets samspel mellan kropp och sinne. När kropp och medvetande är integrerat flödar informationen fritt och självläkningen kan gå hela vägen, inte bara stanna vid en funktionell nivå. Metoden kan lösa upp fysiska blockeringar och dissociation, hjälper nervsystemets att självreglera och stärker den djupare förmågan att uppleva livet som helhet.

BodySense är i grunden ett förhållningssätt i medvetenhet och beröring. Metoden kan beskrivas som en bas för alla former av terapeutisk kontakt. Den syftar till att hjälpa terapeuten att komma i kontakt med den mest ursprungliga formen av beröring, samma kontakt som finns mellan förälder och barn.

BodySense är en mycket kraftfull metod i sig, men förhållningssättet stärker alla former av terapeutisk kontakt. Kursen är även en utmärkt fortbildning för dig som redan arbetar terapeutiskt (fysiskt eller psykiskt).

Anmäl dig härUtbildning till BodySense-terapeut

Kursdatum

Stockholm

2 feb 2022 18:00 - 20:00

Kursledare: Andreas Lindermann

Kursledare: Isabella dos Santos

Plats

HumaNovas lokaler på Skeppsbron 32 i Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här