Rosenmetoden –
en terapiform för kropp och själ

Genom kroppen kommer vi lättare åt sanningen

-Jag sökte mig till Rosenterapeut-utbildningen för att jag hade hittat en terapiform som stämde med mig, säger Jonas Grenholm. Jaghar gått i olika slags terapi och aldrig känt att någonting riktigt har hjälpt. För mig är Rosenmetoden väldigt effektivt för att komma ner i kroppen och bort från huvudet. Så fort vi kommer in i kroppen kommer vi lättare åt sanningen. Jag ser människan som en helhet med kropp och själ. Jonas berättar om hur hans intresse för Rosenmetoden väcktes:

-Jag lyssnade på Mario Rosen, grundaren av Rosenmetoden. Och kände att det stämde med mig och väckte mitt intresse. Jag kände direkt att jag ville veta mer och ju mer jag förstod omRosenmetoden, desto mer kände jag att jag verkligen ville leva i den andan.

Under utbildningens gång har Jonas förändrats mycket. Han har blivit mer trygg och lugn i sig själv.
-Jag har en superstark tillit till utbildningen och ju fler behandlingar jag har, desto mer släpper prestationen, berättar Jonas. Jag har fått en mjukare inställning till mig själv och känner mig mer tillfreds i livet och i mina relationer.

Jonas framtidsplan är att börja ta emot klienter på hemmaplan i Norrtälje. Just nu arbetar han deltid samtidigt som han pluggar. Rosenutbildningen innehåller många moment av egenpraktik, dels med träningsklienter men eleverna får även ge varandra behandlingar och sen är andra ger behandling. När han är klar Rosenterapeut kommer han att ha praktiserat många timmar vid bänken.


 

Rosenmetoden är effektiv för att komma ner i kroppen och bort från huvudet.

 

Fler elevberättelser