När livet vill mer Upplevelsebok

När livet vill mer

Har du lovat dig själv att förändra något i år?

Är du en av dem som sätter upp mål och nyårslöften inför det nya året? De vanligaste nyårslöftena handlar om att få in mer motion och bättre kostvanor. Men fokus på ditt inre, mönster och beteenden kan vara minst lika viktigt att fokusera på. Och varför inte börja nu?

I boken När livet vill mer får du möjlighet att se på dig själv, livet, dina relationer och omvärlden med nya ögon. Så att du kan leva det liv du vill leva. Med mer meningsfullhet i tillvaron och mer balans och harmoni i det dagliga livet.

Jag kallar boken för upplevelseguide för att du får möjlighet att utforska såväl dina tidiga livserfarenheters påverkan på livet idag och upplevelser av dig själv just nu. Du kan uppleva boken genom att ha den fysiskt framför dig och göra övningarna på papper, eller genom att lyssna på övningarna med hjälp av appen. Min förhoppning är därför att boken blir mer av en långvarig relation än något man läser och sedan lägger i bokhyllan.

I När livet vill mer får du chans att utforska såväl dina tidiga livserfarenheters påverkan på livet idag, som din upplevelse av dig själv just nu. Du får också fokusera på din längtan efter mer i livet. Meningsfullhet och livets syfte, att bara vara med dig själv och ditt inre, stilla rum.

Min önskan är att du ska få reflektera över det som är allra viktigast för dig.

/Lisa Skoog

Köp boken härVåra utbildningar