Konflikthantering

Distanskurs i Konflikthantering– online via Zoom

Onlinekursen är lärarledd och hålls i realtid.

Att hantera konflikter är en del av livet, oavsett om det handlar om livet utanför jobbet eller arbetslivet. I den här kursen i konflikthantering tar vi utgångspunkt i Thomas Jordans teorier om konflikter och konflikthantering och vi varvar teorier med erfarenhetsutbyte och praktiska ”verktyg”, vårt fokus är praktisk nytta.

Konflikthantering i praktiken

Syftet med kursen är att ytterligare förstå konflikter och konflikters uppbyggnad, öka förståelsen kring egna och andras reaktioner i samband med konflikter samt att få verktyg för såväl analys som hantering. Det kommer även ges möjlighet att arbeta med egna case samt att utbyta erfarenheter. Visst arbete mellan träffarna kan förekomma.

Kursen passar dig som möter konflikter i din vardag – dvs alla som vill förstå dessa bättre samt få verktyg för att hantera dem på bra sätt i framtiden.

Kursen sker i realtid och bygger alltså inte på förinspelat material. Därigenom ges utrymme för levande interaktion mellan kursledare och kursdeltagare.

Kursen hålls online via Zoom. Zoom är ett gratisprogram som du kan ladda ner här. Välj ”Zoom Client for Meetings”.
Läs mer om Zoom här. 

Anmäl dig här

Kursdatum

Online

1 sep - 29 sep 2020

  • 1 sep 09:00 - 11:30
  • 15 sep 09:00 - 11:30
  • 29 sep 09:00 - 11:30

Kursledare: Ann Ljusberg

Omfattning

3 dagar

Pris

Privat
1 895 SEK inkl. moms

Företag
1 895 SEK exkl. moms

Anmäl dig här

Kursen leds av Ann Ljusberg
Ann arbetar inom områdena Ledarskap, Team- och Ledningsgruppsutveckling, Medarbetarskap och Konflikthantering och har lång erfarenhet av såväl handledning som utbildning. Med en bakgrund som beteendevetare och officer kombinerar hon egen chefserfarenhet med teoretisk förankring. Fokus i Anns uppdrag är praktisk nytta.