Informationskväll

Informationskväll: Bli den du är

Bli den du är vänder sig till dig som söker meningsfullhet i din tillvaro. Det är även en grundutbildning för dig som vill bli coach, samtalsterapeut eller organisationskonsult.

Välkommen till en kväll där vi berättar mer om vår utbildning för intellekt, själ och hjärta – Bli den du är.

Utbildningstiden för Bli den du är uppgår till cirka 20 utbildningstillfällen. Utöver det ska deltagarna träffas i mindre studiegrupper minst 13 gånger under året. Varje elev genomför minst 20 sessioner individuell terapi, vilket inte ingår i kursavgiften. Eget hemarbete ingår också, med olika övningar och skriftliga uppgifter.

Vi startar utbildningen varje termin i Stockholm, Göteborg och Lund.

Bli den du är syftar till att ge dig insikter som gör att du bättre förstår både dig själv och andra. Du lär dig ta ett aktivt ansvar för ditt liv och kan göra val som ligger bättre i linje med det du innerst inne vill. Du får redskap som hjälper dig förbättra dina relationer samt som ökar dina kunskaper kring frågor som rör livets mening och syfte. Med insikt om din egen betydelse i världen, om hela din potential, kan du lättare välja ett förhållningssätt som uttrycker vem du är.

Under kvällen får du möjlighet att ställa frågor om utbildningen till HumaNovas verksamhetschef samt HumaNovas rektor.

Personlig utvecklingBli den du är

Varmt välkommen!

 

HumaNova stödjer Barncancerfonden. Vid utebliven avbokning av informationskvällen önskar vi att 100 kronor sätts in på Barncancerfondens konto. Mer information finner du i våra avbokningsvillkor. 

Kursdatum

Lund

7 jun 2023 17:30 - 19:00

Kursledare: Jessica Hård

 

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra informationskvällar!

Anmäl dig här