Min inre röst skrek ”Stanna upp nu–lyssna!”

Livet flöt på bra för Ulrika Andersson som jobbade hårt inom bank-och finansvärlden. Men plötsligt kom hon till en punkt där hon kände att hon ville utveckla och fördjupa sitt ledarskap. Hon har alltid haft ett stort intresse för människor och relationer. Så när tiden var inne kändes beslutet att gå utbildningen Led dig själv som ledare helt rätt. Att det blev HumaNova beror på att många varmt rekommenderade just den ledarskapsutbildningen.

-Jag började ställa mig frågor som ”vad är viktigt för mig?”Jag kände allt starkare att jag ville utveckla mitt eget ledarskap.

-Utbildningen var fantastisk, uttrycker Ulrika. Otroligt givande! Jag skulle säga att det finns ett före och efter HumaNova.

Ulrika berättar att hon tidigare har varit mycket karriärsdriven men inte tagit sig tid att förstå sitt eget beteende. Led dig själv som ledare har gett henne värdefulla verktyg, både för privat och professionellt bruk. Nu förstår hon både sig själv och andra människor bättre.

-Nu har jag hittat en väg där hjärtat får vara med. Jag har lärt mig att lyssna mer inåt. Plötsligt fick jag kontakt med min inre röst som skrek till:”Stanna upp nu kvinna! Lyssna!” Det känns som jag har hittat ett nytt språk.

-Jag har blivit enormt mycket bättre på att ta hand om mina egna behov. Jag prioriterar mig själv och lyssnar till mina känslor på ett helt annat sätt.Jag skulle säga att jag har blivit bättre på att lyssna inåt och förklara utåt. Jag har blivit mer lyhörd för mina barns behov och samtidigt att ge uttryck för känslomässiga behov.

-Resan har bara börjat! Nu vill jag hemskt gärna fortsätta och läsa till Samtalsterapeut, säger Ulrika. Jag tänker att alla människor skulle må bra av att gå en utbildning på HumaNova. Det har hjälpt mig att sätta ord på drömmar, vilja och behov. Jag är otroligt tacksam för det, även om det också var smärtsamt och svårt. Det var inte en ”walk in the park” om man säger så, avslutar Ulrika med ett skratt.

Ulrika gick utbildningen Led dig själv som ledare år 2021.

Ulrika Andersson

Jag ville utveckla mitt eget ledarskap”

 

Fler elevberättelser