Uppföljningsdag till kurs i sexualitet och terapi

Uppföljningsdag

Nu finns möjlighet att gå en fjärde och valfri tilläggsdag till kursen Sexualitet och Terapi. Dagen är utformad som en workshop och vänder sig till er som tidigare gått 3-dagars kursen Sexualitet och terapi. Dagen ägnas åt fördjupning och reflektioner kring olika fall samt genomgång av olika interventioner och övningar. Dagen ger tidigare deltagare en chans att både repetera och fylla på sina kunskaper och färdigheter och det kommer att finnas möjlighet att ta upp anonyma ärenden och resonera kring vilka olika vägar man kan ta i ett behandlingsarbete.

Målgrupp

Workshopen vänder sig till dig som har gått 3-dagars kursen i Sexualitet och Terapi tidigare och som arbetar med samtal som behandlingsmetod.

Kursansvarig

Dagen hålls av Malin Drevstam, sexolog, socionom och leg. psykoterapeut. Malin har en privat mottagning med fokus på behandling av sexuella problem hos individer och par. Utöver detta undervisar hon och håller kurser och föreläsningar på olika teman inom sex och relationer. Hon är även författare och medförfattare av två egna böcker om sexualitet och ett kapitel iom sexologisk parterapi  en antologi som gavs ut våren 2020.

Anmäl dig här

Omfattning

1 dag

Plats

Stockholm

Pris

Privat
1 895 SEK inkl. moms.

Företag
1 895 SEK exkl. moms.

Anmäl dig här

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Läs mer om räntefri delbetalning av din utbildning här.