Sorg, förlust och vändning

Livet, förlusten och förvandlingen

Kurs om livets brytpunkter med psykoterapeut Ann Madsen på HumaNova i Lund.

Att bota är att förvandla en process, när livet upplevs i brytpunkt, till ett nytt medvetande. Och att skapa den ändring som ger rörelse in i livet igen.

En förlust behöver inte innebära att du förlorat en människa utan kan också handla om att förlora ett jobb, separation, skilsmässa mm. I varje förlust och brytpunkt finns ett frö till förvandling.
Under två dagar pratar vi om förlust och brytpunkter ur olika aspekter. Att drabbas, reaktioner, konsekvenser och öppningar. Under kursen talar vi om hur förlusten och brytpunkten kan vändas till växt. Det ges möjlighet till personlig reflektion genom kreativa övningar.

Kursens teman:

Vänta inte, skjut inte upp. Följ din längtan. Acceptera och välkomna allt i nuet. Möt dig själv med alla dina känslor i varje erfarenhet. Hitta en plats att vila under varje dags aktiviteter. Var i kontakt med ditt hjärta.

Affirmation:

Att bota, är att förvandla en process, när livet upplevs i brytpunkt, till ett nytt medvetande, och att skapa den ändring som ger rörelse in i livet igen.

Ann Madsen, legitimerad psykoterapeut med många års erfarenhet av palliativ vård.

För mer info kontakta Ann Madsen
Mejladress: octagon.therapy@gmail.com

Anmäl dig här

Kursdatum

Lund

26 nov - 27 nov 2022

  • 26 nov 10:00 - 16:00
  • 27 nov 10:00 - 16:00

Kursledare: Ann Madsen

Pris

Privat
1 640 sek inkl. moms

Företag
1 640 sek exkl. moms

Anmäl dig här

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Läs mer om räntefri delbetalning av din utbildning här.