Friskvård för par

Så kan ni stärka er relation

Så stärker ni er relation

Det här är en kurs för er som vill stärka, förnya, fördjupa eller förbättra er kommunikation och parrelation.

  • Kanske har ni en ganska ny relation och vill ta hand om den på bästa möjliga vis.
  • Kanske har ni varit tillsammans länge och upplever att ni har kommit ifrån varandra eller att det är svårt att prata om det som är viktigt.
  • Kanske har ni det riktigt bra och vill ha verktyg att få det ännu bättre.
  • Kanske har ni inget att klaga på, men lågan börjar falna.

Ni kommer att se, förstå och uppleva vad som bygger starka kärleksrelationer – och hur ni kan stärka er relation på ert vis. Ni får chansen att med nyfikenhet utforska de grundstenar som är gemensamma för bra relationer. Genom att skapa ökad närvaro och samhörighet i relationen, fler roliga stunder, nya gemensamma visioner, större respekt och tacksamhet för varandra och er relation, bygger ni en stabil grund att stå på när ni behöver gripa er an problem och utmaningar tillsammans. Ni får specifika verktyg som ni kan använda livet ut och som gör skillnad direkt, kursmaterial, videolänkar och övningar som ni kan prova på och använda på det sätt som passar er relation.

Vi som leder kursen, Jivan Dios & Alf Galfvensjö, är parterapeuter och inne på vårt andra decennium som par. Vi tar avstamp i väletablerad relationsforskning, erfarenheter från världsledande relationsexperter och vår egen erfarenhet av att jobba med par. Men vi utgår också från vår erfarenhet av att leva tillsammans och jobba med vår relation. Det innebär att vi har provat på och använder oss av de verktyg, perspektiv och övningar som vi kommer att ta upp. Vi vet att de fungerar och vi har lärt oss att det ser olika ut för alla par. Därför är upplägget att ni får prova er fram på ert sätt och i er takt mellan kurstillfällena och efter kursens slut. För den riktigt goda relationen är levande och utvecklas hela tiden.

Anmäl dig här

Kursdatum

Stockholm

12 okt - 7 Dec 2021

  • 12 okt 16:00 - 20:00
  • 26 okt 16:00 - 20:00
  • 9 Nov 16:00 - 20:00
  • 23 Nov 16:00 - 20:00
  • 7 Dec 16:00 - 20:00

Kursledare: Alf Galfvensjö

Kursledare: Jivan Dios

Omfattning

5 dagar

Pris

Privat
9900 SEK/par inkl. moms.

Företag
9900 SEK/par exkl. moms.

Anmäl dig här

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Läs mer om räntefri delbetalning av din utbildning här.