Distanskurs i Självledarskap

Distanskurs i Självledarskap– online via Zoom

Onlinekursen är lärarledd, hålls i realtid.

Anmäl dig här

Öka din emotionella intelligens med hjälp av medveten närvaro

Utbildningen ger en teoretisk grund kring vad Självledarskap är, varför det är viktigt och hur det går till. Vidare bekantar vi oss med hjärnans motivationssystem och den moderna forskningen kring mindfulness och emotionell intelligens. Vi tydliggör också hur vi genom att stärka vårt Självledarskap skickligare kan hantera arbetslivets och ledarskapets utmaningar. Under utbildningen kommer du att få prova olika övningar för att öka självinsikt, självreglering, motivation, empati och social förmåga. Utbildningen kan också ses som en introduktion till eller ett ”smakprov” för dig som är intresserad av att gå ett 8-veckorsprogram i Självledarskap.

Kursen sker i realtid och bygger alltså inte på förinspelat material. Därigenom ges utrymme för levande interaktion mellan kursledare och kursdeltagare.

Kursen hålls online via Zoom. Zoom är ett gratisprogram som du kan ladda ner här. Välj ”Zoom Client for Meetings”.
Läs mer om Zoom här. 

Omfattning

1 dag

Introduktionspris

Privat
1 495 SEK inkl. moms

Företag
1 495 SEK exkl. moms

Anmäl dig här

Är ni fler från samma företag som önskar gå kursen? Kontakta oss

Utbildningen leds av Lotta Jarnesjö som bl a är utbildad Psykosyntesterapeut, KBT-terapeut (Steg 1), Mindfulnessinstruktör och utbildad i Googles program SIY. Lotta arbetar också som ledarskapskonsult inom HumaNova Ledarskap med ansvar för konceptet Självledarskap.

  • Teoretisk och upplevelsemässig kunskap om Självledarskap
  • Koppla ledarutmaningar/utmaningar i jobbet till träning i Självledarskap
  • Lära oss om hjärnans motivationssystem
  • Förståelse för begreppet emotionell intelligens
  • Bekanta oss med grunderna i mindfulness
  • Genomföra övningar som du kan ta med dig i din vardag

Få teoretisk kunskap och praktiska färdigheter i Självledarskap för att stärka ledningen av dig själv och i förlängningen hur du möter dina medarbetare, kollegor och andra människor.

Kursen vänder sig till dig som vill stärka ledningen av dig själv, vare sig du är chef, projektledare, HR-specialist eller helt enkelt bara vill utveckla dig själv mot ökad närvaro och emotionell intelligens.