Självledarskap

Självledarskap

Ledarutbildningar, livserfarenhet och sunt förnuft – visst vet vi många gånger vad som förväntas av oss som chefer och ledare och hur vi vill möta våra medmänniskor?

När autopiloten slår på och stressen tar över kalendern är det lätt att vi tappar vår riktning. Dagens moderna hjärnforskning har lärt oss hur vi själva kan stärka vår förmåga att hålla långsiktigt. Genom självkännedom, neuroledarskap, medveten närvaro och compassion kan vi utveckla den emotionella intelligens som utmärker en självledande medarbetare, teamspelare eller chef. Vi reder ut frågor som: Vad är självledarskap? Hur blir man självledande? Varför är det viktigt?
Under kvällen varvas teori med praktiska övningar och diskussioner.

För den som är intresserad berättar vi också mer om utbildningen Led dig själv.

Självledarskap –  Inre & yttre ledarskap
Ett ledarskap som bygger på inre och yttre motivation samt trygghet skapar förutsättningar för framgångsrika och hållbara människor och organisationer.
Att leda sig själv och andra, skapa mening och betydelse i livet och arbetet, engagemang, glädje och stolthet. Med utgångspunkt i neuroledarskap och compassion.

Definition självledarskap:
En självledande person är trygg i sina personliga värderingar och har förmåga att reglera sina egna känslor. Hen är medveten om sina reaktioner, tankar, känslor, drivkrafter – bra som dåliga – och vill utveckla denna medvetenhet. En självledande person är medveten om hur hen påverkar och påverkas av andra samt har tillit till sin förmåga att möta andra med närvaro och empati.

 

 

HumaNova stödjer Barncancerfonden. Vid utebliven avbokning av gratisseminariet önskar vi att 100 kronor sätts in på Barncancerfondens konto. Mer information finner du i våra avbokningsvillkor. 

Kursdatum

Stockholm

11 sep 2023 18:00 - 20:00

Kursledare: Anette Berggren

4 dec 2023 18:00 - 20:00

Kursledare: Anette Berggren

Plats

Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här