Lunchseminarium

Vad är det som får medarbetare att känna sig engagerade, ta ansvar och initiativ?

Med hjälp av dialog skapas engagemang och inre motivation. Vilket har visat sig vara en avgörande faktor för ökad lönsamhet och minskad sjukfrånvaro. Företag med hög grad av engagerade medarbetare har starkare nyckeltal än företag med genomsnittligt engagemang (Källa: Gallup). Medarbetarnas trivsel, engagemang och ansvar är nyckeln till att skapa vitalitet i organisationer. Hur kan detta utvecklas?

Anna Engdahl har i sin HR-roll varit engagerad i ett projekt inom Avesta kommun där man har jobbat med medarbetarskapet med konkret innehåll och effektiva verktyg för praktisk utveckling. I det här seminariet delar hon med sig av erfarenheter från goda processer och resultat inom Avesta kommun.

Ett gott medarbetarskap ger ökad yrkesstolthet, arbetsglädje och engagemang. Effekten blir ökad produktivitet och lägre sjukfrånvaro.

Så välkommen till en långlunch med Medarbetarskap, engagemang och resultat i fokus!

Datum och tid
Den 11 oktober kl 11.00 – 13.00

Plats
HumaNova, Norra Allégatan 7, 3 tr, Göteborg

För vem
För ledare, chefer eller för dig som arbetar inom HR i såväl privat som offentlig sektor

Program

  • 11.00 Välkomna och info om dagen
    HumaNovas syfte – Jessica Hård, HumaNova Ledarskap Göteborg
    Sju tjänstekoncept från tillit till resultat – Mats Brager, HumaNova Ledarskap
  • 11.30 Lunchmingel – Mingla och prata med de andra deltagarna och HumaNovas konsulter
  • 12.00 Medarbetarskap – Föredrag och dialog med Anna Engdahl, HR-konsult på Avesta kommun
  • 12.45 Slut – Eftersnack

Anna Engdahl – HR konsult, Avesta Kommun

Anna, som är utbildad Hälsopedagog på Högskolan i Gävle, hyser ett stort intresset för organisationer och hur organisationens uppbyggnad och ledningens ansats påverkar hur människor mår på arbetet.

Anna har tidigare jobbat som lärarvikarie på Folkhögskola inom området friskvård och beteendevetenskap och som hälsosamordnare inom kommunen. Under senare tid har Annas uppdrag varit fokuserat på arbetsmiljön.

Med sin utbildning, bakgrund och syn, där människan i balans står i fokus, har Anna en spännande infallsvinkel när det gäller arbetsrättsfrågor och frågor inom den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Plats

Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här