Informationskväll

Informationskväll: Att arbeta som Par- och relationsterapeut/coach

Varmt välkommen till dig som är intresserad av HumaNovas utbildning till Par-och relationsterapeut/coach!

Utbildningen till par- och relationsterapeut/coach bygger på psykosyntesens grundsyn. I utbildningen ingår det inslag av både psykosyntes- och gestaltterapi samt Imagoterapi och Empatisk kommunikation. Under utbildningen fördjupas dina kunskaper i anknytningsteori och schematerapi och dess betydelse för förståelsen av vår hantering av relationer genom livet. Vi behandlar också sexologi utifrån detta perspektiv. Föreläsare behandlar också teman som modern hjärnforskning och medberoende.

Under kursen får du, förutom samtalsmetodik, lära dig använda olika tekniker såsom kreativa metoder och meditationer. Under utbildningen lär du dig om den viktiga kommunikation, närheten och kontakten som är avgörande för en god relation. Vi tittar också på vad som kan vara ett hinder för detta, till exempel rädsla för avstötning och rädsla för att bli övergiven och de strategier vi människor ofta använder för att undvika att behöva känna denna sårbarhet. Utbildningen är upplevelsebaserad såtillvida att vi använder egna upplevelser för att integrera de olika teorierna som presenteras.

Om denna utbildning låter intressant och lockande för dig så är du varmt välkommen till en informationsträff där vi berättar mer och svarar på dina frågor.

 

Kursdatum

Stockholm

2 sep 2024 17:30 - 19:00

Kursledare: Alf Galfvensjö

 

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här