HumaNova möter…

Samtalsterapeuten, f.d idrottsstjärnan och författaren Anne-Lee Mellström – i ett samtal utifrån sin bok ”En liten flicka i en Idrottstjärnas kropp” – om att våga möta sitt inre barn och bli hel

 

Många idrottsstjärnor, samt andra högpresterare, vittnar om låg självkänsla, ångest och höga prestationskrav som är svåra att upprätthålla. Flera drabbas av psykisk ohälsa och depressioner.

Anne-Lee Mellström har en lång elitidrottskarriär bakom sig, hon har spelat basket inom Sveriges landslag i 18 år och har 139 landskamper och 3 SM-guld med sig i bagaget.

”1997 såg jag en annons från HumaNova som talade till min strävan och längtan efter en annan livsstrategi och helhet i mitt liv. Efter en elitidrottskarriär på 18 år var min personliga resa redan påbörjad. Nu ville jag få mer kunskap och även kunna stötta andra människor”, säger Anne-Lee Mellström.

Under första året på HumaNova fick hon möta ”lilla Anne-Lee”, vilket gjorde skillnad på riktigt. Den grunden tog Anne-Lee hela vägen till att driva eget aktiebolag som konsult inom coaching, medling, konflikthantering och handledning. Som en del i processen under hennes tre år på HumaNova började texten ta form som så småningom blev till boken ”En liten flicka i en idrottsstjärnas kropp”.

Idén till boken kom från en nyfikenhet samt ett genuint intresse av att utforska vad det är som gör att så många människor, som når sina drömmars mål och framgång, trots detta lider av psykisk ohälsa. Här får vi följa Anne-Lees personliga kamp och resa till att bli en hel människa. Det blir ett känslosamt och personligt möte. Efter samtalet finns Anne-Lee kvar för signering och försäljning av boken ”En liten flicka i en idrottsstjärnas kropp”.

Varmt välkomna!

Seminariet är kostnadsfritt

 

Anmäl dig här