Gratisseminarium – Nyfiken på Självledarskap?

Gratisseminarium: Nyfiken på Självledarskap?

Ledarutbildningar, livserfarenhet och sunt förnuft – visst vet vi många gånger vad som förväntas av oss som chefer och ledare och hur vi vill möta våra medmänniskor?

När autopiloten slår på och stressen tar över kalendern är det lätt att vi tappar vår riktning. Dagens moderna hjärnforskning har lärt oss hur vi själva kan stärka vår förmåga att hålla långsiktigt. Genom självkännedom, medveten närvaro och självmedkänsla kan vi utveckla den emotionella intelligens som utmärker en självledande medarbetare, teamspelare eller chef. Vi reder ut frågor som: Vad är självledarskap? Hur blir man självledande? Varför är det viktigt?
Under kvällen varvas teori med praktiska övningar och diskussioner.

För den som är intresserad berättar vi också mer om det 8-veckorsprogram i Självledarskap som startar i oktober.

Lotta Jarnesjö, HumaNova Ledarskap

Seminarieledare är Lotta Jarnesjö, organisationskonsult och ansvarig för konceptet Självledarskap på HumaNova Ledarskap, KBT terapeut och minfulnessinstruktör. Lotta är civilekonom med inriktning på kommunikation och har tidigare arbetat som chef och projektledare i reklambranschen.

 

 

 

 

 

HumaNova stödjer Barncancerfonden. Vid utebliven avbokning av gratisseminariet önskar vi att 100 kronor sätts in på Barncancerfondens konto. Mer information finner du i våra avbokningsvillkor. 

Plats

Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här