Våra medarbetare

Niklas Hoffström

Organisationskonsult

Samtalscoach

Certifierad Förändringsledare

Niklas är en skåning som levt i exil i Södertälje sedan 1994.

Niklas är utbildad Samtalscoach, Organisationskonsult samt certifierad Förändringsledare med bakgrund inom IT, Telecom, Media samt Fordonsindustrin.

Med över 30 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring både som specialist och som ledare – från globala organisationer till start-up verksamheter – har Niklas en bred och gedigen förståelse för både människorna i organisationen samt för organisationsstrukturen.

Niklas som är kognitiv i tanken, driftig och målfokuserad värnar om att genom en empatisk och respektfull arbetsprocess få de mjuka värdena i en organisation (människorna) att möta de något mer fyrkantiga värdena, dvs organisationsstruktur, mål och strategier.

Niklas tror på en transparant, inbjudande och delaktig dialog för att bygga den organisatoriska plattformen genom engagerade medarbetare som blir sedda och bekräftade. Viktigt inom alla organisationer är att de anställda befinner sig på rätt plats i organisationens hierarki, allt utifrån den egna förmågan. Inte på en position som varken är överskattad eller underskattad – allt för att medarbetaren skall nå sin fulla potential.

Niklas sitter även med i Friskis & Svettis styrelse i Södertälje då all form av träning är en av hans stora passioner, och vill genom sin bakgrund kunna påverka denna träningsverksamhet. Även mental träning är viktig för honom då han anser att kropp & knopp hör på ett väldigt naturligt sätt ihop.

Familjen är Niklas nav i tillvaron och där inhämtar han sin energi och styrka.