Kurser och utbildningar i personlig utveckling i Lund

HumaNova i Lund

Är du redo att ta nästa steg i livet? Väx tillsammans med oss på HumaNova. Gå en kurs i personlig utveckling i Lund eller utbilda dig till ACT-terapeut i Lund.

Öppet hus i Lund

I Lund hittar du HumaNovas lokaler tre trappor upp på Klostergatan 9. I slutet av 1800-talet var Klostergatan stadens viktigaste affärsgata men är idag mer känd som Lunds bästa matgata. Här håller vi gratisseminarier, kurser och yrkesutbildningar som sträcker sig över några år. Yrkesutbildningarna börjar med grundutbildningen ”Bli den du är”. En utbildning som syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap så att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra. En god grund att bygga vidare på.

Kontakta oss för frågor. 

Utbilda dig till Samtalscoach i Lund

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalscoach i Lund vänder sig till dig som vill inspirera människor att hitta sin egen vilja att genomföra önskade förändringar.

Utbilda dig till Samtalsterapeut i Lund

HumaNovas yrkesutbildning till Diplomerad Samtalsterapeut i Lund inkluderar en basutbildning i integrativ psykoterapi (Steg 1) och vänder sig till dig som vill arbeta med och bidra till mänskligt växande.

Utbilda dig till ACT-terapeut i Lund

HumaNovas basutbildning i psykoterapi är baserad på Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och vänder sig till dig som vill utvecklas med nytänkande – den tredje vågens KBT.

För dig som vill hyra vår lokal

Gratisseminarium i Lund

I Lund erbjuder vi gratisseminarium inom personlig utveckling. Seminarierna brukar vara på två timmar och kan bland annat handla om högkänslighet, mindfulness eller empatisk kommunikation. Seminarierna i Lund är alltid kostnadsfria.

Gratisseminarium i Lund

Gratis guider

Guiderna innehåller allt från mer information om våra utbildningar till tips på hur du utövar mindfulness.

Guiden får du som en PDF och därefter mejl med mer information om ämnet. Vi rekommenderar därför att du laddar ner en guide i taget så att det inte blir för mycket information på en och samma gång.

Se alla våra guider här