Kurser för dig i personlig och organisatorisk utveckling

Det börjar med ett litet fröHär ser du vårt utbud av kortkurser, utbildningar på 1-5 dagar, i Göteborg, Malmö och Stockholm. En nyhet i höst är Motiverande samtal (MI) 3 dagar i Linköping och Umeå. För dig som inte hittar passande datum eller bor långt ifrån kursorterna finns Motiverande samtal även som webbutbildning. 

Detaljerad information och anmälan finns via respektive länk här nedanför.

Möt dig själv, 1 dag

Ett första steg mot att välja något nytt. Möt dig själv är en dag där du får möjlighet att utforska dina egna upplevelser, som t ex tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar.

I Göteborg

I Malmö

I Stockholm

Motiverande samtal (MI), 3 dagar

En grundutbildningen på 3 dagar (2+1) då du tränar på alla delar av Motiverande samtal (MI). Vi erbjuder även en uppföljningsdag för dig som har gått grundutbildningen. Syftet är att fördjupa och utveckla dina kunskaper som samtalsledare med MI som metod.

I Göteborg

I Malmö

I Stockholm

Bli medveten, 5 dagar

Bli medveten är vår intensivkurs i psykosyntes. Fem dagar med personlig utveckling, värme och nya insikter. En utbildning för dig som vill utvecklas både som individ och i din yrkesroll.

I Göteborg och Stockholm

ACT, 5 dagar

En grundkurs i ACT, Acceptance and Commitment Therapy som inte kräver någon förkunskap. Utbildningen ger en fördjupning i ACT som metod och efter genomförd utbildning ska du kunna lägga till fundamentala ACT-principer i ditt arbete med klienter.

I Stockholm
I Göteborg

Seminarier och informationskvällar

Våra informationskvällar är öppna för alla som är nyfikna på våra utbildningar. Du får se skolan samt möta våra lärare. Våra gratisseminarier är också öppna för alla som är nyfikna och vill utvecklas. Intressanta föreläsare och teman som väcker tankar och ger insikter.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev och få nyheter om vad som på gång, en gång varje månad. Vill du följa oss på Facebook är länken här.