Kurs i förlåtelse

Förlåt dig själv och andra ‒ för din egen skull

I denna kurs arbetar vi med processerna ”Förlåta en annan och bli fri” och ”Förlåta dig själv och bli fri” från Barbro Holm Ivarssons bok ”Förlåt och bli fri”. Barbro leder själv kursen på HumaNova.

Du förlåter andra för din egen skull. Du som känner dig förorättad, kränkt och sårad på grund av något en annan person har gjort blir befriad från bördan av att gå och tänka på det som har skett och må dåligt. Att förlåta dig själv innebär att du gör dig fri från självanklagelser eller självnedvärdering som beror på att du upplever att du har fel och brister, eller har gjort misstag.

För båda processerna gäller att du först får se den demonstreras och sedan får du möjlighet att vara dels i rollen som den som förlåter och dels i rollen som en guide som hjälper en annan person att förlåta.

Efter kursen kan du

  • Förlåta dig själv
  • Förlåta andra
  • Hjälpa andra att förlåta

Omfattning

3 dagar

Pris

Privat
4950 SEK inkl. moms

Företag
4950 SEK exkl. moms

Anmäl dig här

Kursen följer boken ”Förlåt och bli fri”. Du kan köpa den till specialpris 180 kr. Kontakta Barbro så får du den mot faktura fraktfritt innan kursen, eller så köper du den på plats.
Ta med ett stort anteckningsblock samt kulspetspennor i två olika färger. Det är ett mycket starkt önskemål från Barbro att alla kommer i tid och stannar hela tiden.

Barbro Holm Ivarsson, leg. psykolog och förlåtelseterapeut samt Hannah Meyer, beroende- och förlåtelseterapeut. Barbro arbetar på heltid med förlåtelse och har en mottagning i Vadstena. Hon har 25 års erfarenhet av att hjälpa människor att förlåta sig själva och andra och har skrivit boken ”Förlåt och bli fri”.
E-post: Barbro.holm-ivarsson@telia.com
Telefonnummer: 073‒4408451

Kurs i Förlåtelse pågår i tre dagar. Efter avslutad kurs får du ett intyg.

Kaffe, te och frukt ingår i kursavgiften.

Kursen är för den som vill förlåta sig själv och andra, och för professionella som vill lära sig hjälpa andra människor att förlåta.