När livet vill mer

Ett seminarium där du får möjlighet att komma i kontakt med dig själv och din fulla potential.

I boken När livet vill mer  får du möjlighet att se på dig själv, livet, dina relationer och omvärlden med nya ögon. Så att du kan leva det liv du vill leva. Med mer meningsfullhet i tillvaron och mer balans och harmoni i det dagliga livet.

Boken kallas för upplevelseguide för att du får möjlighet att utforska såväl dina tidiga livserfarenheters påverkan på livet idag och upplevelser av dig själv just nu.

I När livet vill mer får du chans att utforska såväl dina tidiga livserfarenheters påverkan på livet idag, som din upplevelse av dig själv just nu. Du får också fokusera på din längtan efter mer i livet. Meningsfullhet och livets syfte, att bara vara med dig själv och ditt inre, stilla rum.

Seminariet vänder sig till dig som är helt ny inför psykosyntesen, för dig som är nyfiken på att utforska dig själv och för dig som är terapeut och vill använda dig av boken tillsammans med dina klienter. Vi plockar godbitarna ur boken och övar tillsammans. Förhoppningsvis går du från seminariet lite mer påfylld och berikad. Och sugen på mer.

 

Kursdatum

Stockholm

20 nov 2024 18:00 - 20:00

Kursledare: Lisa Skoog

Plats

Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här