För företag

HumaNova: Nyfiken på Motiverande samtal för ledare?

Välkommen till en kväll där Motivation står i centrum. Genom motiverande samtal får du inblick i vad som är nycklarna i det goda samtalet och hur du lockar fram den inre motivationen hos mottagaren.

Vi kommer att tala om ledarskap och hur du kan stärka tilliten och bli den förebild som dina medarbetare eller samtalspartner behöver för att känna trygghet och motivation för vidareutveckling och förändring.

MI – Motiverande samtal är en evidensbaserad samtalsmetod som kan implementeras i alla sorters samtal. Oavsett vad du arbetar med eller vem du vill nå fram till så finns det ett antal ”nycklar” som lockar fram nyfikenhet och motivation hos mottagaren utan att skapa motstånd.

Under seminariet får ni inblick i evidensen bakom metoden och möjlighet att prova på vad MI handlar om.

Kurs i Motiverande Samtal hittar du här.

Kajsa Bellman Blomberg, HumaNova LedarskapSeminariet leds av Kajsa Bellman Blomberg, organisationskonsult och MI tränare på Humanova.

Kajsa har lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation och ledarskap. Hon använder metoden löpande både i handledning, enskilda samtal och andra grupp och ledarutvecklingsinsatser. Kajsa har en bakgrund där hon har drivit verksamhet under 20 år i servicebranschen och motiveras av rörelse i såväl ledarskap/medarbetarskap och inte minst i det personliga ledarskapet.

Varmt välkommen!

Plats

Stockholm

Datum och tid

Nya datum inom kort

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här