Gratisseminarium

Gratisseminarium: Temat är relationer!

Välkommen till ett seminarium som handlar om relationer, ett ämne som berör oss alla och som kan väcka många motstridiga tankar, känslor och frågor..

  • Varför går vissa relationer på räls medan andra inte fungerar alls?
  • Varför blir det fel även när jag bara vill det bästa?
  • Varför går det jag säger inte hem?
  • Varför lyssnar ingen på mig?

Relationer innehåller många känsloladdade ord

Sårbarhet, skuld, försvarsmekanismer och även närhet och mod. Hur många vågar vända blicken mot sig själv och se sanningen om sitt eget ”rollspel” i relationen? Var det kommer ifrån och vad det betyder.

Under kvällen kommer du att få möjlighet att öka din förståelse för dina relationer, både till dig själv och till andra.

Kvällen innehåller praktiska övningar, samtal och teori med stöd av psykosyntesens verktyg och förhållningssätt och kanske går du hem med verktyg som kan inspirera dig att stärka eller blåsa nytt liv i relationer som du bryr dig om.

Mer om kvällens föreläsare

Seminariet leds av Liv Åström-Kron och Pekka Talamo som även är huvudlärare på HumaNovas utbildning till par- och relationsterapeut/ coach. Liv och Pekka är samtalsterapeuter och psykosynteslärare med gruppterapi och empatisk kommunikation som sina specialiteter.

Den här inbjudan vänder sig både till dig som är nyfiken på relationer och till dig som vill arbeta som par- och relationsterapeut. Utöver kunskap och insikter är seminariet en bra möjlighet att få lära känna HumaNova lite bättre.

Varmt välkommen till ett tankeväckande gratisseminarium på temat–Relationer!

Plats

Stockholm

Datum och tid

Nya datum kommer

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här