Nyfiken på närhet, sex och relationer

Gratisseminarium om närhet, sex och relationer i prestationernas tid

Vi lever i en tid där allt fler kämpar för att vara mer närvarande i nuet. Vi överöses av information och valmöjligheter. Begrepp som FOMO (Fear Of Missing Out) etablerar sig i folkmun. Vad är det som händer i prestationernas tid? Har vi tid med närhet, sex och relationer? Varmt välkommen till ett högaktuellt seminarium med psykoterapeuten och sexologen Malin Drevstam.

När sex blir ytterligare en punkt på to do-listan

Vad gör man när sex har blivit en punkt på to do-listan som ska bockas av? Hur påverkar det vår närhet i relationer och vår förmåga att njuta av sex? När sex blir en kamp mellan den som vill mindre och den som vill mer, kan det skapa en låsning som gör att även närheten får stryka på foten.

Låt sex bli en energigivande resurs

Är du nyfiken på hur sex kan bli en resurs som ger istället för tar energi? Anmäl dig till kvällens seminarium och lyssna på vad psykoterapeuten och sexologen Malin Drevstam möter i sitt arbete på sin mottagning för personer med sexuella problem.

Malin delar kunskap och många år av erfarenheter från sitt arbete med par och individer samt deras sexuella frågeställningar.

Seminariet vänder sig till dig som är nyfiken och söker svar på livets utmaningar. Du behöver inte ha några förkunskaper, kom för att ta del av ny kunskap, bli inspirerad och ha en trevlig kväll.

Malin blandar teori med upplevelsebaserade övningar (för den som vill) samt möjlighet till egenreflektion. Eller så väljer du att bara lyssna till Malins råd och erfarenheter.

Läs mer om vår kurs i sexualitet och terapi här.

Varmt välkommen!

Plats

Stockholm

Datum och tid

Nya datum inom kort

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här