Gratisseminarium

Gratisseminarium: Förlåt och bli fri

Hur kan man förlåta ‒ och varför? Vrede, hat och agg ‒ liksom skuld, skam och självnedvärdering ‒ kan bokstavligt talat göra oss sjuka. Du förlåter andra för din egen skull. Du som är kränkt och sårad blir befriad från bördan av att gå och tänka på det som har hänt och vara arg och ledsen.

Att förlåta sig själv innebär att göra sig fri från självanklagelser och självnedvärdering som beror på att man anser att man har fel och brister och har gjort felsteg. Med utgångspunkt i psykologin lär Barbro Holm Ivarsson ut enkla, praktiska steg-för-steg-metoder för att förlåta. I förlåtelsemetoden ingår att vända sig till sin inre visdom, som Barbro kallar det Högre Självet, för helande och vägledning.

Barbro Holm Ivarsson är legitimerad psykolog och har arbetat i 25 år med att hjälpa människor förlåta. Hon har skrivit boken ”Förlåt och bli fri”. Den vänder sig till alla som vill lära sig att förlåta sig själva och andra, och hjälpa andra att förlåta. Under kvällen kan du köpa boken till specialpris och få den signerad av författaren. Läs mer på barbroivarsson.se/forlatelse

Metoden att förlåta sig själv och andra är utvecklad av psykosyntesterapeuterna Edith Stauffer och Guy Petitt (Barbro har vidareutvecklat den).

Plats

Stockholm

Datum och tid

Onsdag 3 april kl. 18:00-20:00-FULLT

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!

Anmäl dig här