Vill du synas på NovaNet?

Vill du synas på NovaNet?

Du som är diplomerad vid HumaNova är välkommen att registrera dig på NovaNet och få möjlighet att nå klienter som söker efter en terapeut, coach eller organisationskonsult.

NovaNet är en exklusiv tjänst för dig som är diplomerad hos oss, som samtalsterapeut, samtalscoach eller organisationskonsult. Du får en egen profilsida där du kan presentera dina erbjudanden. Det finns också möjlighet att erbjuda digitala möten vilket innebär att du kan träffa klienten online i ett digitalt mötesrum, direkt i webbläsaren. Inget extra program behövs laddas ner.

Fyll i formuläret nedan för att registrera dig på NovaNet.

Jag vill synas på NovaNet

Så fungerar NovaNet

Årsabonnemang kostar 1 100 SEK/ÅR, (exkl. moms).

Betalningsperioden är årsvis, 1 juli – 30 juni. Fakturan skickas under sommaren till din fakturaadress. Abonnemanget fortsätter till du själv säger upp det, senast två veckor innan nästa betalningsperiod påbörjas.

Fyll i formuläret för att registrera dig på NovaNet.

När ditt konto är registrerat skickar vi inloggningsuppgifter till din e-post. Då kan du logga in på ”Min Profil” och uppdatera din egen sida med bilder, presentation och erbjudanden.

Det digitala mötesrummet hanteras av vår partner Competencer. När du använder mötesrummet kostar det en serviceavgift på 15 procent av din konsultationsavgift som du betalar till Competencer.

Mer om NovaNet och Competencer

Competencer är en tjänst som precis som NovaNet presenterar rådgivare och coacher, inom till exempel juridik och ekonomi. Funktionaliteten är densamma även om designen skiljer sig lite.