HumaNova 25 år

Hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaaa

Anmäl dig till föreläsningar 18-20 november här

I år är det 25 år sedan HumaNova föddes i Malmö. Det vill vi så klart fira med dig! På den här sidan får du löpande information om vad som händer när du är med och firar med oss.

Vi vill fira tillsammans med alla som varit med under åren. Ni är ungefär 20 000 personer om vi räknar elever och kunder. Räknar vi brett så är det nästan 1 miljon människor som vi har berört, i utbildningar, hos coacher, terapeuter och organisationskonsulter. En bra början för en 25-åring!

HumaNova har under senare år dessutom varit pionjärer inom acceptansbaserad psykologi utifrån psykosyntes som så småningom utvecklats och kompletterats med ACT, MI, Empatisk kommunikation, Rosenmetoden mm. Inte illa!

Välkommen vill vi även säga till dig som är nyfiken på att gå en utbildning eller kurs hos oss. Firandet är även för dig. HumaNovas syfte är nämligen att du, och var och en som vill, ska få möjligheten att än mer Bli den du är!

Nu firar vi!

💙Välkommen till vårt jubileumskalas!💙

 

Programinnehåll

Välkomnas av Christel Dopping

Boka in 18-20 november i din kalender för firandet i HumaNovas lokaler. Vi kommer att gästas av såväl internationella som svenska föreläsare.

Läs mer och anmäl dig till föreläsningarna här