HumaNova 25 år

Hipp hipp hurra hurra hurra hurraaaaa

I år är det 25 år sedan HumaNova föddes i Malmö. Det vill vi såklart fira med dig! På den här sidan får du löpande information om vad som händer när du är med och firar med oss.

Vi vill fira tillsammans med alla som varit med under åren. Ni är ungefär 20 000 personer om vi räknar elever och kunder. Räknar vi brett så är det nästan 1 miljon människor som vi har berört, i utbildningar, hos coacher, terapeuter och organisationskonsulter. En bra början för en 25-åring!

HumaNova har under senare år dessutom varit pionjärer inom acceptansbaserad psykologi utifrån psykosyntes som så småningom utvecklats och kompletterats med ACT, MI, Empatisk kommunikation, Rosenmetoden mm. Inte illa!

Välkommen vill vi även säga till dig som är nyfiken på att gå en utbildning eller kurs hos oss. Firandet är även för dig. HumaNovas syfte är nämligen att du, och var och en som vill, ska få möjligheten att än mer Bli den du är!

Nu firar vi! Det du behöver göra är att registrera dig i formuläret här så får du tillgång till gratisseminarier som både inspirerar i ögonblicket och ger mersmak för fortsatt personlig utveckling och kompetensutveckling.

💙Välkommen till vårt jubileumskalas!💙

 

Programinnehåll

Välkomnas av Christel Dopping

Psstt.. Boka in 18-20 november i din kalender för ett firande i HumaNovas lokaler. Vi kommer att gästas av såväl svenska som internationella föreläsare. Mer information får du via mejl genom att fylla i formuläret nedan.

Skriv in dina uppgifter för att få tillgång till alla föreläsningar

Föreläsningar

”Din kropp vet hur du mår”
En föreläsning om Rosenmetoden.

”Vad kan vi få kontroll över”
I den här föreläsningen får du lyssna till Ulf Gustavsson som berättar om vad vi kan få kontroll över.

”Relationell psykoterapi och parterapi”
Lyssna när Susanne Giezer berättar om vad Relationell psykoterapi är.

”Vad är Självledarskap”
Vad, hur, när? Lär dig mer om Självledarskap och ta del av övningar.

”Vad gör en Organisationskonsult”
Hör HumaNovas rektor Anna Edengård och konsultchefen Carina Collinder berätta hur det är att arbeta som organisationskonsult.

Skriv in dina uppgifter för att få tillgång till alla föreläsningar