motiverad

Personlig utveckling

HumaNova erbjuder fristående utbildningar för dig som söker meningsfullhet i din tillvaro och som längtar efter utveckling som människa och i din yrkesroll.

Personlig utveckling kan innebära att du lär dig att bättre förstå dig själv och andra och därmed lättare kan välja ett förhållningssätt som uttrycker vem du är. Hos oss på HumaNova kan du välja personlig utveckling i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Möt dig själv – 1 dag

Utforska dina egna upplevelser, som t ex tankar du tänker, känslor du har och vad din kropp signalerar. Möt dig själv är ett första steg till att välja att göra och vara något nytt.

Möt dig själv – Stockholm
Möt dig själv – Göteborg
Möt dig själv – Malmö

Bli medveten – 5 dagar

Med ökad medvetenhet om dig själv och om dina relationer lär du dig att det finns ett val i varje situation. Fem intensiva och roliga kursdagar bjuder på nya insikter om vem du är och vad du innerst inne vill. 

Bli medveten i Stockholm och Göteborg

Bli den du är – två terminer

En fristående utbildning för intellekt, själ och hjärta. Välj “Bli den du är” för din egen skull eller som grundutbildning till våra yrkesutbildningar, samtalscoach, samtalsterapeut och organisationskonsult. Kursstart varje höst och vår.

Bli den du är i Stockholm, Göteborg och Malmö