Nordiskt PsykosyntesForum 2012

Den 7-9 september kommer Nordiskt PsykosyntesForum (NPF) 2012 gå av stapeln i Stockholm!

I år har vi glädjen att presentera Kenneth Sørensen som talare!
Läs gärna om Kenneth på www.psykosyntese.dk

Årets tema och program följer nedan:

Sjælsterapi – transpersonlig psykoterapi i praksis

Visionen bag sjælsterapi er at bringe de tre områder i bevidstheden: det overbevidste, det bevidste og det underbevidste ind i et tæt samarbejde omkring det sjælsformål, som klienten selv formulerer. Roberto Assagioli har beskrevet det som et samarbejde mellem den indre forfatter (sjælen), instruktøren (bevidste Jeg) og skuespillerne (delpersonlighederne).

Sjælsterapien vigtigste fokusområde er at oplyse de delpersonligheder der lever som fanger i det underbevidste fordi de er identificeret med gamle historier. Gennem en meditativ teknik er det muligt at befri disse delpersonligheder og bringe dem ind i hjertecentrets mere oplyste væren.

Sjælsterapien tager udgangspunkt i at alle delpersonligheder er levende væsner, som har et indre lys der er fanget i en gammel historie og som kan befries ved at de forstår deres sande livsformål. Det indre barn, den indre mor, de arketypiske roller og tidligere liv er eksempler på delpersonligheder, der alle sammen rummer et højere spirituelt formål.

Teknikken kan lyde som klassisk delpersonlighedsarbejde, men den rummer mange nye forståelser af delpersonligheder, som også er hentet fra den esoteriske filosofi Assagioli arbejdede med.

Foredraget og den efterfølgende workshop vil belyse hvorledes man arbejder meditativt og helt konkret med disse delpersonligheder og deres integration i hjertecentret.

Kenneth Sørensen er uddannet MA i psykosyntese på University of East London og i psykosyntese psykoterapi. Han har siden 1988 haft en daglig meditationspraksis centreret omkring en kærligheds-visdomsorienteret tilgang. Har afholdt mangfoldige kurser i meditation, personlig og spirituel udvikling samt astrologi gennem sin virksomhed Kentaur Træning og Synteseakademiet. Har udgivet flere bøger om esoterisk og integral spiritualitet på sit forlag, der også udgiver andre bøger indenfor området. Brænder i dag for sjæls- og energipsykologien, som det er hans kald at forankre i verden gennem undervisning og sit forfatterskab.

Program

7-9 september

Fredag 7/9 kl. 17.00-20.00
Seminarium och mingel

Lördag 8/9 kl. 10.00-16.00
Söndag 9/9 kl. 9.00-15.00
Workshop

OBS! Både seminariet och workshopen kommer att vara på engelska.

Plats

HumaNova, Skeppsbron 32, Stockholm

Pris

SEK 395 - Fredagens seminarium, inkl bubbel och tilltugg
SEK 1995 - Alla tre dagarna, fredag-söndag.

Priserna är inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag.