Gratisseminarium

Gratisseminarium: Nyfiken på din relation, eller relationer i allmänhet?

“All you need is love”…. Ändå är det så svårt ibland. Vi människor är gjorda för kontakt, att vara i relation, men aldrig får vi lära oss om hur – i någon skola. I stället lägger vi all vår tillit till de “förebilder” vi har i vår närhet. Media matar oss med att vi ska vara “som ett”, att det ska kännas så mycket för annars är det inte värt att satsa på…. Är det så det ska vara, eller?

Kan vi få vara individer i ett förhållande och samtidigt skapa ett tydligt vi? Går det att växa tillsammans, men var för sig, inte komplettera varandra utan genom varandra bli hela?

Varmt välkommen till en föreläsning om relationer, om nyckeln till ett kärleksfullt förhållande. Vi vänder oss till dig som är nyfiken på och vill lära dig mer om hur relationer egentligen fungerar. Kvällens föreläsare är Jenni Sandell, diplomerad. samtals- och relationscoach. Hon kommer att både ställa och väcka många frågor:

  • Vad är anledningen till att det du först föll för, senare blir det du retar dig på?
  • Vad handlar grälen och tjafset om, egentligen?
  • Hur kan du påverka dina relationer?
  • Vad kan du göra för att vara en så bra partner som möjligt?

Önskemål istället för krav

Hur kan jag förmedla det jag behöver som önskemål istället för krav? Jenni betonar vikten av att vara nyfiken på dig själv, att våga utforska vad som finns bakom din eventuella frustration eller ilska. Att du med medvetenhet och mod öppnar upp din sårbarhet så att du kan växa som människa, kollega, vän och partner.

Hjärnans roll för relationer

Vi vet att hjärnan påverkar hur vi bygger upp och utvecklar våra relationer, men hur fungerar det? Att bli sedd och hörd är ett lika existentiellt behov på samma sätt som vatten och luft. Tänk vad vi skulle kunna påverka om vi bara visste hur vi är programmerade!

Jenni Sandells föreläsning om relationer handlar om möjligheter att skapa ett långvarigt och djupt kärleksfullt förhållande. Hon varvar psykologi med forskning, egna erfarenheter och övningar.

Ta med dig ett kärleksfullt och öppet sinne till denna inspirerande och trevliga kväll i Malmö.

Varmt välkommen!

 

Plats

Malmö

Datum och tid

Måndag 27 nov kl. 18:00-19:30

Pris

Kostnadsfritt

Alla är varmt välkomna till våra seminarier!