Se dig själv i nytt ljus

Möt dig själv – 1 dag

Vill du uppleva dig själv med nya ögon? Möt dig själv är en dag där du får möjlighet att utforska dina egna upplevelser, som t ex tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar. Allt i syfte för att uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ett första steg mot att välja att göra och vara något nytt.

Under dagen utforskar vi oss själva ur olika perspektiv. Vi bekantar oss med olika begrepp inom psykosyntesen som t.ex. delpersonligheter. Delpersonligheter är sidor av oss, eller roller, som vi går in i beroende på vem vi möter eller vad som händer just nu. Ibland medvetet, ibland omedvetet.

Upptäck viljans styrkraft

Vi utforskar även viljan som en kraft att styra livet med. Vi tittar på hur viljan kan användas för att ta oss vidare i livet mot det som innerst inne känns meningsfullt och som ger oss glädje.
Kursen ger dig praktiska verktyg och erfarenheter av att möta dig själv tillsammans med andra. Välkommen att se dig själv i nytt ljus.

Varmt välkommen till HumaNova i Malmö!

Malmö

Lördag 18 nov kl. 10-16

Pris

850 SEK inkl. moms.

Plats

”Terapi- och friskvårdscentrum”, Spångatan 20A, Malmö

Sök vidare

Efter kursen Möt dig själv kan du söka vidare till vår grundutbildning Bli den du är och därefter vår yrkesutbildning till samtalscoach följt av någon av våra ytterligare yrkesutbildningar som organisationskonsult eller samtalsterapeut.