Hyr samtalsrum i Stockholm och Göteborg

Samtalsrum i StockholmDu kan hyra samtalsrum per timme i HumaNovas lokaler i Stockholm och i Göteborg. Våra samtalsrum vänder sig till dig som vill hyra ett lugnt och fridfullt rum när du behöver.

Rummen går att  hyra alla dagar mellan 7.30 till 21.00. I våra lokaler finns det alltid kaffe, te och vatten till dig och din klient. Samtalsrummen är utrustade med pennor, kritor, skrivunderlägg, papper och värmeljus. Allt ingår i rumspriset.

Under hösten 2017 pågår renoveringsarbeten i andra delar av huset på Skeppsbron i Stockholm. Det betyder att arbetet hörs stundvis även hos oss på HumaNova och är något som vi inte kan påverka. Du är fortfarande varmt välkommen att hyra samtalsrum hos oss.

Första gången du hyr samtalsrum hos HumaNova?

Börja med att fylla i formuläret via länken nedan med kontakt och faktureringsuppgifter. Information om hur du får tillgång till samtalsrummen kommer från oss när vi har fått dina kontaktuppgifter. Ett tips är att du lägger in och sparar portkoder i mobiltelefonens kontakter.

Formulär för dig som vill hyra samtalsrum för första gången »

Våra bokningsregler

  • Eventuell avbokning görs senast 1 dygn (24 timmar) före bokad tid. I annat fall debiteras kostnaden.
  • 5 minuter innan! Var noggrann med att lämna rummet senast 5 minuter innan nästa tid så att personen som kommer efter dig kan starta sin session på utsatt tid.

Bokningssystemet BokaMera

Vårt bokningssystem hanteras av BokaMera. Det betyder att du kan boka rum både från vår webbplats och från vår sida hos BokaMera. Bokningarna sker i samma system.

Vi rekommenderar att du skapar ett konto första gången du bokar. Då får du en tydlig överblick över bokade tider och kan även avboka tider.

Avbokningar

För att avboka en tid går du till Mina bokningar hos BokaMera. Ta mig till Mina bokningar hos BokaMera »

Nya priser från 1 augusti 2017

I Stockholm:

  • 1 timme: 160 kr
  • 1,5 timme: 240 kr

I Göteborg:

  • 1 timme: 120 kr
  • 1,5 timme: 180 kr

Manualer

Läs vår manual för att boka samtalsrum via vår webbplats »
Läs vår manual för att boka samtalsrum via vår sida hos BokaMera »

Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss, info@humanova.com.

Laddar bokningen..